Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poročna priča

poročna priča

Zdravo. Rada bi da mi kdo kaj več pove o priči. Kaj mora delati in vse podobno.

Pejt na Forum POROKA.

živjo maša,

jest sem ti sicer že napisala, pa si mogoče mislila, da se hecam, no kakorkoli že, dejansko se na cerkveni poroki zelo telovadi, stojiš sediš, stojiš sediš, počakaš da župnik mašo odrecitira, se podpišeš in to je to ( ne mečte cvetja na mladoporočenca namesto riža, prinaša nesrečo paru), na civilni nas je bilo samo pet, onadva priči in nečakinje, tud tm poslušaš kaj govorijo, se na koncu podpišeš popiješ šampanjec in adijo, aja pa jest sem vmes še fotografirala

no upam da sem ti kej pomagala

lp Cat24

ups, ne pet šest, pa unadva matičar, in še ena ki je zravn

Hoj.
Popolnoma odvisno od neveste (kakšna ima pričakovanja) in od poroke. Če je poroka velika, potem je tako, da si stalno nekje blizu neveste, jo imaš na “oku”, jo čuvaš. Pri obredu jo pričakaš z njegovo pričo, potem lahko poskrbiš s kakšnim presenečenjem (po obredu). Fotografiranje je ponavadi tudi s pričama (če imajo svojega fotografa). Večerja – ponavadi jo moraš čuvat, ker če ti jo ukradejo (na večini porok), morata z drugo pričo izpolnit pogoje, ki jih postavijo “tatovi” neveste. Včasih gre za zbiranje majhnih bankovcev (5000 SIT po 50 SIT bankovcev…), no, skratka, nevesta naj bi bila do polnoči, ko pride torta, nazaj.
Pa fino je, če najdeš kakšno lepo darilo.

Pa kakšen govor tudi paše zraven. Bla sem priča nečakinji in sem bla vesela, da je ta čast doletela mene. Blo pa je ful lepo. Pripravla sem govor ob slovesu neveste od doma in staršev, nič dolgoveznega, nekaj kratkega in prisrčnega. Pa tud opolnoči sem povedla par stavkov, ker je bila ženinova priča bolj “leva”. Pa pri vseh igrcah in štosih sem sodelovala. Pa nevesto čuvala, seveda, vendar ne dost, ker so mi jo vseen ukradl.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close