Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poročna priča

poročna priča

Kakšne stroške ima priča od ženina na poroki?

Razen darila mladoporočencema nič drugega. Darilo je v vrednosti 10% tvojega mesečnega prihodka.

Vse ostalo je strošek ženina in neveste.

Priča dela prek študenta in varčuje za šolnino. V bistvu te tako povabilo spravi v zadrego in neroden položaj.

Ma ne vem, če to drži. Že kdaj so dali cca 1.000 eur za različne predporočne običaje, kot je šranganje in pdb.

Poba!

Preden dobiš cel kup med seboj izključujočih si nasvetov o “dolžnostih” priče, ti svetujem, da upoštevaš predvsem tiste, ki ti godijo. V življenju bodi selektiven, če pa boš še praktičen, si pa tako zmagal.

Predlagam ti, da se najbolj posvetiš ključni stvari, najpomembnejši nalogi, ki jo ima ženinova priča. Sam menim, da je najboljše darilo človeku, ki bo, pred skokom v zakonski jarem, izkusil poslednji trenutek samskosti, organizacija erogene fantovščine. Ja, denarnico bo treba odpret… Vprašanje pa kaj pride cenovno ugodneje skozi. Na tvojem mestu bi si ogledal cenike Hard core cluba, Latina (je malenkost višja vstopnina, si se ga pa lahko nalil kolikor si premogel, vsaj včasih je bilo tako), Escapa,… in razmislil kje dobiš največ za primerno ceno.

Toliko koliko stane ena koza.

. https://youtu.be/1PVg6TCztqM

Včeraj sem pozabil pri nasvetu še zapisat, da bodi pozoren kakšen tip terapevtk bodočemu ženinu najbolj ustreza, so to ukrajinke, morda dominikanke,…

Odgovor na objavo uporabnika
epilady762, 13.08.2021 ob 22:02

Priča dela prek študenta in varčuje za šolnino. V bistvu te tako povabilo spravi v zadrego in neroden položaj.

V tem primeru se lepo vsedes s prijateljem/ico in se pogovoris, kaj pricakuje od tebe, jasno poves svoje zmoznosti in se dogovorita tocno kaj, kako in koliko.

Naj ti bo jasno, da denarnico moras odpreti, koliko jo pa lahko odpres, si sam naracunaj.

Odgovor na objavo uporabnika
v tem primeru, 14.08.2021 ob 12:00

V tem primeru se lepo vsedes s prijateljem/ico in se pogovoris, kaj pricakuje od tebe, jasno poves svoje zmoznosti in se dogovorita tocno kaj, kako in koliko.

Naj ti bo jasno, da denarnico moras odpreti, koliko jo pa lahko odpres, si sam naracunaj.

Pameten nasvet. Karte na mizo, da ne bo kakšnih zamer. Sicer pa ljudi, ki bi vihali nos nad darilom študenta, ki špara za šolnino in ne razmetava za brezvezno afnarijo (kar poroke velikokrat so), ta študent ne rabi v svojem življenju.

Kaj sem jaz pričakovala od poročne priče? Da pride pravočasno na poroko in je tistih nekaj ur tam. Pa kakšen simboličen spominček, tako kot od vseh ostalih približno desetih povabljencev. Še vse lesene pajace, skrinjice, kuhovnice imava kot drag spomin na prijeten dan, ki je minil brez posebnih priprav, stresa, kompliciranja. Večina daril je bila kupljena na štantih s suho robo – preračunano v eure bi bil vsak v vrednosti kakšnih 20 eur.

Da bi moral kdo plačevati moje preseravanje, pa naj bodo to starši, priče, povabljenci, bi mi bilo pod čast.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close