Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika poročilo o srečanju

poročilo o srečanju

Vsi nestrpno pričakujemo poročilo o srečanju, od vas pa nobenega glasu. Kaj ste delali, kako ste delali, ali so stvari uspele in še mnogo. ALi se lahko vsak pridruži in kdaj bo prihodnje srečanje.

Hej!

To so spontani odzivi, ki jih moras zliti na papir:))) Ostalo sledi.

Primoz vedno uredi misli, napise reportazo ali pa Sasa in jo v nekaj dneh obelodani. Zraven seveda tudi fotke.Samo malo potrpljenja. Recepti pa bodo prisli ali tu ( Majuska je ze napisala) ali v bazo receptov.

Veliko je bilo narejenega ze doma, veliko pa v zivo v Miele kuhinji z ne vem koliko parov rok:)) Lep pozdrav Babi

no, bojda mene reportaža to pot čaka 🙂 ne vem moram videti fotke, enkrat naslednji teden 🙂

poročilo (tako spontano) pa je malo nižje 🙂 na Primož, Babi in …. vsi

Jaz samo vem, da nam je bilo krasno, dišeče, ustvarjalno in klepetalno 🙂
mljask, dobrote so bile na mizah 🙂
T.

Čakaj se, čakaj, Tinkara… ti ne bomo dali miru, dokler ne bomo brali in videli :o)
Da ste uživali niti ne dvomim, čeprav vas ostalih ne poznam, sem pa imela poleti srečo in sem se na morju srečala z Babi…

Uživajte verjetno še z mislimi na včerajšnji dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

A mi lahko ena napiše link od portala z recepti. Moj računalnik je namreč bil malo virozen, pa smo ga morali “skenslati” in so šle k vragu vse moje bližnjice.
Lepo, lepo prosim
lep pozdrav
jav

aja, tudi jaz komaj čakam na reportažo ;o))))

Hoj!

lep vikend!

Hej, Tinkara!

Nisem vedela za nalogo:) Seveda, saj si od foha. Te je Primoz ze vpletel, potem se tega tezko resisi:)))

Svitu povej, da sem samo se pri vnuku videla jeans s tolikimi zepi.
Prebrisani fantje ze vedo, cemu so namenjeni:)))

Ej, se je na koncu razgovoril!!

Lep pozdrav Babi

Hvala Hali

Poročilo o izdelavi hišic …

Tinkara, kontaktiraj me, prosim.
LP Mimi

Mimi, ker sem itak mislila še enkrat forumu Prehrana narediti malce reklame (ker ste tako fejst), bomo v janurski OiD spet pisali o dišečih trenutkih z malimi kuharji – o hišicah. Fotke upam, da ima Primož, pa malo tvojega teksta si bom sposodila, pa recepte, ki ste jih navedli in bo dišalo po praznikih še januarja :)))) izidemo pa 22. 12. tako da bomo predpraznični 🙂
T.

Super, super.

sem iskala pa ne najdem, ali sem ga zgrešila?

me zanima kako lustno ste se imeli

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close