Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Poročilo: Bananino-nutela torta

Poročilo: Bananino-nutela torta

Moram oddati poročilo, glede na to, da sem si recept prepisala tukaj.

Ne vem, ali je ta torta vedno tako sladka ali je bila samo naša. Res se porabila 1,5 Nutele, ampak je bila tako sladka kot da sem naredila baklavo.

Sicer pa je res enostavna za pripravo, samo ugotoviti moram kako naj jo “rasladkam” za drugič.

tudi jaz sem jo naredila prvič za silvestrovo… uspela je super, samo še biskvit bi lahko malo bolj narasel…
večina gostov jo je pohvalila, enim je bila preveč sladka, meni celo malo premalo…. jaz bi dala notri še banane, pa so doma protestirali :))

En kozarec pa pol nutele si porabila? A ta velik kozarec? Ker jaz porabim 3/4 tavelikega kozarca, pa lahko bi ga tudi manj, samo obožujem nutello, zato jo dam več. Pri meni vsi dol popadajo pri tej torti, pa ne ker je tako sladka, ampak ker je tako dobra. Zmanjka jo v enem dnevu, moram prav en košček skrit zase, drugače bi še brez ostala.

Tudi jaz sem prvič pretiravala z Nutello (lonček in pol) in mi je bila torta presladka.
Zdaj porabim en tisti mali lonček Nutelle (ne ravno tisti v kozarčku) ali pa celo kako žlico manj in je ravno prav! Namažem tako na tanko, kot se le da (glede na to, da je težko mazati na zmehčan biskvit).

Imaš kakšen link na recept?? Koliko gramsko nutello potem uporabite?? Kako velik pekač?

tule je recept:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

Aha, potem je pa to narobe. Bom potem se poskusila drugič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close