Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročen sem z žensko, ki ima male prsi

Poročen sem z žensko, ki ima male prsi

Poročen sem z žensko, ki ima B košarico. Jo ljubim, a jaz sem vedno padal na joškarce. Na začetku me ni motilo a zdaj opažam, da ta moja skrita želja prihaja nazaj. Majhne joške me sploh ne vzburjajo. Rabil bi vsaj eno z polnim C ali D, E košarico. Kaj naj naredim

Spakiraj in pojdi!
Ali pa.
Čez 40 let boš temu hvaležen. Prsi ne bo imela do kolen.
Ko bo oblekla “hulahupke”, bodo prsi ostale “zunaj”.
Pravzaprav je tako.
Po 40., vsekakor po 45. se prsi povesijo.
Močno.
Se splača zaradi 10-ih, 15-ih, morda 20-ih let travmatizirati?
Naslednjih 40 let prsi pač ne bodo “na svojem mestu”.

Danes pa obstaja vse zivo, ni vrag, da ne obstajajo modrci z umetnimi joskami, taki, da ga tvoja draga natakne nase in imas ti kaj mesit.

Bodi frajer in ji kupi večje!

Ja valjda je jasno vsakemu cepcu kaj moreš narediti.

Vrži keš na mizo pa plačaj usadke. Pa ne barantat pol jaz, pol ti … skupuški tip, ki se slini za joškami, ni prav nič sexi

P.s. če častiš večje zize, jih bo nosila vsaka

V teh časih pa res ni več problem. Pišeš, da bi rabil c, d, e…..naroč se, pa si daj narest joške boš imel ves veselje zase. Buksl. 🤣

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Aha, seveda. Vsaka ženska komaj čaka, da bo šla pod nož. Tebi fantazija dela na polno.

https://youtu.be/geZ9LZT1TMo

Eden je nekje mnenja, da je A košarica staff za poročiti. Tega si nisem sam izmislil, da ne boste tolkli po meni s ta težkimi topovi. Ne vem kako je s tem. Za športno dejavnost neke osebe je najbrž najbolje, manjše so boljše so.

Lahko si vesel, da nima AA ali AAA.

Po avtorjevem pisanju sem sklepal, da je najmanjša košarica A. Vem, da so oznake za baterijske 1.5v vložke AA in AAA

V teh časih pa res ni več problem. Pišeš, da bi rabil c, d, e…..naroč se, pa si daj narest joške boš imel ves veselje zase. Buksl. 🤣
[/quote]

He, he … super komentar!

Ja pridi k meni. Jaz imam kar precej večje od tvoje žene. Tako boš zadovoljen in zadovoljen. 😉

Avtor baje obstaja tudi tehnika subtilnega božanja prsi. Izredno zanimive stvari se dogajajo.

Kolikor sem sicer kritičen do česarkoli, pa mi velikost drugega najprivlačnejšega dela telesa vsakega dekleta nikoli ni delala preglavic. Da so le naravni! Saj je lepo, da ima take npr. kot sara Ramšak, ampak, če ni, ni. Me je mama že zgodaj naučila, da velikost ne igra vloge pri dojenju (mimogrede, mama je imela velike!).

Sem ravno zadnjič pri Tedniku gledal to shujšano telo Jelene Aščić (ki mi je bila všeč, ko je bila še pravih mer) in se mi zdi, da ima že rahlo povešene….

Kolikšno velikost ima pa Ula Furlan, da se zanjo tako zanimajo bogataši iz visoke družbe, ki ji plačujejo za ….?

Vesel oče, da je le naravno!

če je še vitka lepa mlada jo pripelji k meni, jaz obožujem b velikost. Meni ste vsi tipi, ki imate radi velike joške primitvni in zahojeni do daske. od kdaj so velike in pšovešene estetske.

Lej, tvoja žena je pa poročena z moškim, ki ima majhnega kurrca. Pa so ji zmeraj bili všeč taki bolj obdarjeni tipi, poročila se je pa s tabo.
Saj te ljubi, ampak zdaj se ji ta stara želja po velikih kurrcih ponovno pojavlja. Kaj naj naredi tvoja žena?

Zelo rad bi napisal kakšen tekst, ki bi kakšni ženski neskončno pomagal.

Ah, ne se sekirat, ti si kar se eno za zravrn nastimaj. Ona si je tudi ze zrihtala nekoga, ki premore vec kot pa 13cm, kar imas ti.

Vseeno kakšne so, važno da so zdrave.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

https://youtu.be/SWRYaqGGN0o

stuff

22 Apr 2021 19:53
Lahko si vesel, da nima AA ali AAA.

Hmm, mi, ki smo iz elektrotehniške stroke poznamo pod tema oznakama 1,5 V baterije……

Prosim za razlago,
Vesel oče

Nel contrasti amor s’accende …

Padre felice

Kupi novo zeno.

Lahko pustiš svoj kontakt, da se dogovoriva in te že preko SMS sporočil malo napalim? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close