Poročen hetero pojahal drugega poročenega heterota
kokoši, 25.09.2021 ob 16:02
LEGENDA MONA, jaz pa nisem prepričan, da je homoseksualnost naravna. Saj je ekstrem tako kot heteroseksualnost.
Zato sem predvsem prepričan, da je heteroseksualnost nenaravna. Ker kaj pa majo sploh heteroseksualci za podlago, da zagovarjajo heteroseksualnost? 1.500 let krščanstva? Medtem ko so bile ostale stare civilizacije biseksualne(od starega rima, do Otomanskega cesarstva, do sevrno ameriških domorodcev itd.). In na kakšni podlagi zagovarjajo heteroseksualnost? Na incestu, pedofiliji in fu.kanju ovc in koz? Ker ravno to je stoletja povzročala njihova heteronormativna družba z svojo krščansko moralo, ko je tako agresivno zatirala spolno slo pri odraščujočih najstnikih da jih je spremenila v bolnike. Da ne govorimo o tem, da jih je heteroseksualcev manjšina(tako kot pedrov), ker večinoma so ljudje biseksualci, fora je le v temu da večina ljudi nikoli ne poskusi z istim spolom zaradi naše hetronormativne družbe pa čeprav jih tudi privlači isti spol.
Torej mamo samo neko bolano majšino, ki je normalna zgolj par desetletij v vsej zgodovini. Prej je bila izrojena kot sem opisal, Večino zgodovine in pri veliko civilizacij pa niti obstajala ni. In potem so te bolniki stalno zatirali geje in celo genocide delali nad njimi. Povejmo po pravici, da so heteroti bolani. Pa po tudi jaz kot gej priznam, da sem bolan.
To je nakaj najbolj udarnega in provokativnega kar sem prebrala v zadnjih letih.
Naj še dodam, da kljub temu da heteroseksualci nikoli, niso bili večina in, da nikloli niso bili splošno normalni razen par stoletij krščanstva(ki pa ni cel svet) in krajši del islama (in še v parih obskurnih primerih) in da so le par desetletij neškodljiva usmerjenost (brez splošno pridruženih anomalij kot so pedofilija, incest, zoofilija in spolno nasilje, ki jih je stoletja ustvarjalo krščanstvo ko je z napačno vzgojo spolno pohabilo vse po vrsti), ja kljub vsemu temu ni nikoli nihče pretepal, zapiral ali delal genocid nad heteroseksualci tako kot so ga oni delali nad drugimi!!!!!!!!!!!!!!!!
In kljub vsemu temu istospolno usmerjenim omejujejo pravice in jim pametujejo naj se ne izpostavlajo. Nemudoma je treba to poraviti in vse hetroseksualce, ki se bojo upirali utišati in tiste, ki bojo protestirali pretepsti s pendreki in pozapreti.
Dovolj so že težili svetu s svojo bolno spolno usmerjenostjo! Zaradi heteroNORMATIVNE družbe se celo daje vtis, da so ti bolniki večina.
100% HETERO, 24.09.2021 ob 18:59
On mi je povedal da to počnejo vsi poročeni moški in da tudi on jaha vse svoje poročene moške kolege! Ali je to res?
Ja drži, da veliko poročenih moških to počne, samo nikoli ne bojo priznali. Tako kot niso ženam nikoli priznali, da so jim všeč tipi.
Grozno kako nekateri doživljate svojo žensko … Ste res v mučeniškem odnosu in trpite za koga – za domovino, prijatelje, sodelavce?! Ne glede na vse, ste si vi izbrali to grozno “trpljenje”, nihče drug. Pa če so vsi drugi moški tako zelo urejeni, luštni, privlačni, vitki, natrenirani … Ah, dajte no … Pojdite živet s kakšnim klasičnih gejem … Poznam tri homosexualce, pa vsi trije v celih 40 oz. 50 letih niso našli partnerja za daljši rok od pol leta. To bo ja, idealen odnos med dvema moškima. Le kateri med njima bo pucal wc, kateri bo kuhal in likal, da bo vzdrževal stil vedno do potankosti urejenega, finega, vedno nasmejanega geja … Dajte no dajte, vaša usta so polna nečesa, o čemer se vam še sanja ne. Uboge vaše ženske.
6uij65, 27.09.2021 ob 06:35
Grozno kako nekateri doživljate svojo žensko … Ste res v mučeniškem odnosu in trpite za koga – za domovino, prijatelje, sodelavce?! Ne glede na vse, ste si vi izbrali to grozno “trpljenje”, nihče drug. Pa če so vsi drugi moški tako zelo urejeni, luštni, privlačni, vitki, natrenirani … Ah, dajte no … Pojdite živet s kakšnim klasičnih gejem … Poznam tri homosexualce, pa vsi trije v celih 40 oz. 50 letih niso našli partnerja za daljši rok od pol leta. To bo ja, idealen odnos med dvema moškima. Le kateri med njima bo pucal wc, kateri bo kuhal in likal, da bo vzdrževal stil vedno do potankosti urejenega, finega, vedno nasmejanega geja … Dajte no dajte, vaša usta so polna nečesa, o čemer se vam še sanja ne. Uboge vaše ženske.
6uij65,
Kako da niso drugi moški privlačni in natrenirani? Sploh geji, zato pa so velikokrat kakšne punce jezne, da so menda vsi dobri tipi geji.
Zakaj bi to, da nimaš partnerja pomenilo neuspešnost? Jaz sem raje sam zato ker meni tako paše, ker cenim svoj mir in svobodo. Si ne predstavljam, da bi koga moral imeti na grbi. 🙂
Le tega ne razumem, ko sprašuješ kdo po pucal wc, kuhal in likal. Zakaj, a zato ker počnete ženske? A se ti zdi to uredu za današnji čas? To je delo obeh partnerjev, tako ženske kot moškega. Saj se je že v socializmu v Jugoslaviji učilo te enakopravnosti in zavedne tovarišice so jo tudi zahtevale.
Ne morem razumeti kako je možno, da danes še obstajajo takšne ženske. Pa saj nismo na zahodu kjer je toliko gospodinj! Take velikokrat ko postanejo zagrenjene in se potem znašajo nad partnerji in otroci, ker opazijo, da se jih ne ceni. S kakašno pravico drugim grenijo živlenje s svojo slabo voljo, če pa so si same zbrale takšno pot?
yram, 26.09.2021 ob 09:45
Razumem da ima moski rad moskega, v tujo ljubezen se ne vtikam. Ne razumem pa tega sovrastva do zensk in zagovarjanja kurbarije. V tem ni nic lepega.
Tudi v vztrajanju z nekom samo zato, ker je to po družbenih pravilih ni nič lepega. Ali se ne ločiti zato, ker te skrbi kaj bojo drugi rekli. Tudi v temu ni nič lepega.
Včasih si je bolje najti samo prijatelja in nihče se nima kaj vtikati v to, da sem intimna z njim. In mi je bolje kot marsikateri poročeni, ki mi zavida.
Samo čestitam ti lahko za ta zapis. Nažalost se mi zdi, da veliko heteroseksualcev sprejema drugače usmerjene samo dokler so tiho, se ne izpostavlajo in se ne kažejo preveč očitno. A v primeru, da bi se poskušalo splošno uveljaviti dejstva, ki si jih zapisal bi te “strpneži” pokazali vso svojo nestrpnost in uporabili vsa sredstva, da bi utišali glas razuma.
Kika430, 30.09.2021 ob 14:20
Samo čestitam ti lahko za ta zapis. Nažalost se mi zdi, da veliko heteroseksualcev sprejema drugače usmerjene samo dokler so tiho, se ne izpostavlajo in se ne kažejo preveč očitno. A v primeru, da bi se poskušalo splošno uveljaviti dejstva, ki si jih zapisal bi te “strpneži” pokazali vso svojo nestrpnost in uporabili vsa sredstva, da bi utišali glas razuma.
Hvala Kika. Ja dejansko je stanje takšno. Ja tudi za strpnostjo je včasih veliko hinavščine in je pogojna. Zato pa sem napisal, da je treba vse hetroseksualce, ki se bojo upirali utišati in tiste, ki bojo protestirali pretepsti s pendreki in pozapreti.
Kika430, 30.09.2021 ob 14:23
Ne citira. Podala sem odgovor na zapis od Kokoši s prve strani.
Očitno da si milila tole sporočilo(ga bom jaz prilepil če ga ti noče citirati, saj se ne sme vdati in bojo enkrat mogoče to napako odpravili):
Jaz pa nisem prepričan, da je homoseksualnost naravna. Saj je ekstrem tako kot heteroseksualnost.
Zato sem predvsem prepričan, da je heteroseksualnost nenaravna. Ker kaj pa majo sploh heteroseksualci za podlago, da zagovarjajo heteroseksualnost? 1.500 let krščanstva? Medtem ko so bile ostale stare civilizacije biseksualne(od starega rima, do Otomanskega cesarstva, do sevrno ameriških domorodcev itd.). In na kakšni podlagi zagovarjajo heteroseksualnost? Na incestu, pedofiliji in fu.kanju ovc in koz? Ker ravno to je stoletja povzročala njihova heteronormativna družba z svojo krščansko moralo, ko je tako agresivno zatirala spolno slo pri odraščujočih najstnikih da jih je spremenila v bolnike. Da ne govorimo o tem, da jih je heteroseksualcev manjšina(tako kot pedrov), ker večinoma so ljudje biseksualci, fora je le v temu da večina ljudi nikoli ne poskusi z istim spolom zaradi naše hetronormativne družbe pa čeprav jih tudi privlači isti spol.
Torej mamo samo neko bolano majšino, ki je normalna zgolj par desetletij v vsej zgodovini. Prej je bila izrojena kot sem opisal, Večino zgodovine in pri veliko civilizacij pa niti obstajala ni. In potem so te bolniki stalno zatirali geje in celo genocide delali nad njimi. Povejmo po pravici, da so heteroti bolani. Pa po tudi jaz kot gej priznam, da sem bolan.
Forum je zaprt za komentiranje.