Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style poraščenost – mož

poraščenost – mož

Moj mož je zelo poraščen, tako po prsih, kot po hrbtu, rokah… Ta poraščenost se stopnjuje ( ko sva se spoznala, ni bil še skoraj nič poraščen, zdaj pri 32 pa je zelo).
Letos je začel razmišljati o kakšni vrsti depilacije – morda delne….
Ali je možno, da mu z laserjem odstranijo le polovico dlak – oz. mu jih razredčijo? Ali priporočate popolno odstranitev?
Kje se to da opravit? Ali je primernejši zimski čas?
Koliko posegov je treba opravit oz. na koliko časa se mora ta poseg ponavljati?
ali se moški tega poslužujejo?
Moram reči, da moževa poraščenost moti njega, pa tudi mene in vesela bi bila, če bi mu za rosjtni dan lahko izpolnila željo.
Hvala za pomoč
Neža

Jaz vam priporočam, da obiščeta dermatološki center na Parmovi ( dr. Adamič) in se tam posvetujeta kaj je najbolj primerno. Mislim, da se dlak ne da samo zredčiti, ker obdelujejo celotno površino za katero se odločiš. Ttrajno odstranitev dlak poleti ne izvajajo.

Pri nas imamo isti problem. Pred leti sva bila v ZDA, kupila kremo ali sprej za moško depilacijo in kaj se je zgodilo. Pustila sva kremo namazano po predpisih, probala, nič, še čakala nič. Zgubila živce in pustila. Očitno so te dlake tako močne. Mož je pri 40-tih in je tudi čedalje bolj poraščen. Tudi po
hrbtu. Ampak imam to srečo, da njemu ni nerodno. Bolj je meni. Letos sem se kar dobro počutila na morju, ker smo bili čisto na jugu v dalmaciji, med samimi domačini, ki so tudi …

Lahko se odloči tudi za depilacijo z voskom , ki jo mora ponavljati vsak mesec.Dlake se sčasoma zredčijo , vendar ni trajno odstranjevanje.Depilacijo se naredi v kozmetičnem salonu , koža je potem še nekaj dni malo rdeča in takrat se je potrebno izogibati tudi soncu.Se pa omenjene metode poslužuje kar veliko moških.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close