Najdi forum

poptovati

kakšen je za vas smisel potovanj :
navajam nekaj iztočnic :

– zabava
– prijatelji
– novi kraji / izobraževanje /
– beg od realnosti
– reportažno novinarstvo
– avantura / kapavica , sifilis , aids so lahko nagrade /
– čez planke
– biti opažen
– razočaranje nad vsakdanom

http://www.lordwales.com

-ne bom rekel razočaranje, raje pobeg od vsakdana
-menjava okolja
-rekreacija
-kulinarika
-spoznavanje drugih kultur
-itd

– novi kraji
– kulinarika
– spoznavanje drugih kultur

lp, Maja

nič od naštetega , moj namen je samo potepati se z možgani na OF

– spoznavanje drugih kultur
– spoznavanje novih ljudi, prijateljev

pa tudi zabava in na nek način tudi pobeg iz vsakdanjega življenja.

🙂

Spoznati in doživeti nekaj novega.
Jaz tako uživam in ne morem razumeti ljudi, ki 10 let hodijo na dopust v en in isti kraj. Dolgčas. Vse že poznaš in točno vse veš – kot da si doma.

Po sprehodu v kampu me prav srce zaboli ko zraven prikolice in šotora in baldahina vidi še ograjico in posajene rože. Manjka še palček.

Smisel potovanj je osebno zadovoljstvo. Pri meni to pomeni določena stopnja adrenalina, drugačno okolje, kultura, ljudje, hrana….. Užitek je vse to najprej spoznavati in se nato čimbolj z vsem tem poistovetiti.

Moj stric in žena , obe sestrični in še komplet osebje penziona so v poreču kampu od 10 dni do 2 mesev , imajo vrt , feferoni , ne vidim v tem nič slabega , to je nekako tako kot z žeskami :
Lahko z njimi hodiš na kavice in jamraš , lahko pa si eno izbereš in osvojiš njeno srce !
boljša je druga varianta , kljub občasnim nevihtam , ampak ko pada dež in posije sonce , se imaš vsaj z kom ogovarjati / če odšteješ starše , žlahto , in res dobre prijatelje /

na potovanjih se nimaš z z kom , razen formalno , večina popotnikov in turistov je evforičnih : čim več v čimkrajšem času !

V ponedeljek sem bil v piščancih /trs / , pae letno od milojona turistov , kolikor jih obišče trst , t največ 10 !

hitite počasi !

Spoznavati ljudi, ki mislijo drugače kot ti in so brez ure…

Ja, ampak res. Tole brez ure se prileže… :o)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close