Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek popravilo stekla pri avtu

popravilo stekla pri avtu

oamenčka imava pri avtu sprednjo šipo počeno malenkost,kje to popravijo,da ni potrebno v celoti menjati lp

Jaz sem menjala celo. Po moje ne bo šlo drugače. To so mi naredili na poobleščenem servisu za mojo znamko avtomobila. V enem dnevu je bilo gotovo. Stalo je slabih 80 jurjev, ampak itak sem imela kasko.

Kaj pa car glass, firma v Ljubljani, popravlja te zadeve. Pokliči jih

------------------------------------------------------------- Dneva ne mores zadržati, lahko pa ga izkoristiš LP

Lahko ti jo “zaflikajo”. Cene sicer ne vem lahko pa vprašam mojega, kako to gre.

Ravno v četrtek mi je kamenček naredil luknjo v šipo. Popravili so ga v firmi SIKA v Lescah, stalo je 8 TSIT. Menda je pomembno, da se luknja zalije čimprej po nastanku.

Lp, Maja

Najbolje je zamenjati – flikanje pa preverjeno ni sigurno. Saj ti ni treba kupovati original stekla – pač kupi ponaredek, ki stane okrog 30.000 sit, odvisno od modela avta, kvaliteta je pa ista.

Avtostekla, Tržaška 133, Ljubljana 041 697 672
Mislim da delajo smo do 17 ure.
Hitro in poceni. Ker za avto nimam kaska in pravzaprav nimam nobenega razloga, da ga za vsako stvar vozim na pooblaščen servis (razen za letni servis), sem ugotovila, da je veliko ugodneje, da avto peljem vedno na servis, specializiran za določeno storitev. Če imam probleme z elektriko na avtoelektriko, če je potrebno zamenjat izpušni lonec, pa tja, kjer so specializirani za tovrstne storitve.
Pooblaščen servis za moj tip avtomobila mi je povedal trikraten znesek za isto storitev, kot pa sem ga potem tu plačala.

flikanje je preverjeno OK, če je luknjica majhna in pelješ takoj na popravilo,če se pa iz luknjice že širijo razpoke naprej,se pa ne da popravit.Ampak to bo itak mojster ko bo videl poškodbo vedel.Jaz sem šipo že 2x dala popravit in je držalo in tudi videlo se ni.Ko sem dala pa popravit žaromet ,je tudi držalo, samo videlo se je ker je debelo steklo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close