Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek popravilo rolet

popravilo rolet

A kdo pozna kaj tole sceno:)?
Strgala se mi je namreč vrv, roleta zgrmela dol in sedaj sem obsojena na temo:).
Če kdo ve, na koga naj se obrnem, prosim za nasvet. Ljubljana.
Preden bo kdo pameten: jaaa, google mi ponudi nešteto zadetkov, ampak jaz potrebujem samo enega, pravega.

Ravno včeraj sem sama zamenjala trak, sploh ni težko, pejd pogledat kak video na Ytube.

če se ti je to zgodilo prvič, imaš še dovolj traku za navijanje. Navijalnik rolet, v kateri je listnata vzmet je treba naviti do konca skupaj s trakom za spuščanje in dvigovanje, še pred tem moraš roleto ročno lepo pospraviti v škatlo, vse skupaj sestaviti nazaj in stvar ponovno deluje do ponovnega raztrganja traku, kar pa ni nič nevsakdanjega

Ja itak, čist simpl je. Če se ti vrv strga čisto na vrhu, pa sploh. To se je zgodilo meni, pa je prišel en ata, ki se s tem ukvarja že cel svoj lajf, pa se je zezal celo popoldne. Da ne govorim o tem, kako prijetno ga je bilo gledati, ko je visel tam skozi okno na tričetrt ven, ja.

Pa še tega sem komaj dobila, ker jih enostavno ni.

Jaz sem pred dvema letoma naredila enako kot ti. Odtipkala v google “popravilo rolet” in ven mi je vrglo celo četo zadetkov (hehe :)). Potem sem jih pač nekaj poklicala vprašala za ceno in kako hitro lahko pridejo. In najhitrejši je dobil delo. Tole je njegova številka:031486255, shranjenega imam pod “roletar”, tako, da pojma nimam kako mu je ime. Je pa starejši mojster. Ja iz Lj.:)

http://www.rolete-boc.si

Na območju Ljubljane in okolice lahko pomaga za take in podobne zadeve.Meni je že.

lep pozdrav

Strgan trak

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close