Popotvanje po Indiji
Julija se za en mesec odpravljam na popotovanje po S Indiji ob Gangesu od Delhija do Kalkute, zato iscem izkusenega popotnika ali popotnico,da se mi pridruzi. Pisite mi na mejl martin_sikovc@hotmail.com.
Pa lep popotniski pozdrav,
Martin
Res je, da je na splošno najboljsi cas za obisk Indije od oktobra do marca, ko ni monsunskega dežja. Vendar pa je pac tako, da studij, vsaj moj, takrat tega ne dopusca. Je pa tudi res, da ni meseca, ki ne bi bil primeren za obisk te države. Odvisno je pač, kam greš. Kot sem ze v prejsnjem sporocilu omenil, imam namen potovati bolj po severnem delu Indije, kjer je vpliv monsuna nekoliko blazji. V mislih imam tudi kaksen lazji treking ob vznozju Himalaje, tam pa se ni ravno najbolje pojaviti januarja…Za to so najboljsi pogoji od aprila do oktobra.
Dezju se zagotovo ne bo dalo kar tako izogniti, zato pa iscem bolj izkusenega sopotnika, ki ga malo dezja ne bi spravilo v obup :). Z izkusenim popotnikom mislim predvsem na takega, ki hitro preboli kulturni sok, ki mu ni tezko vspostaviti stik z domačini in ki je vajen spati v hotelih z ne ravno petimi zvezdicami… Ce mislite, da ste taki, vas prosim, da se mi javite!
l.p.martin
Forum je zaprt za komentiranje.