Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice popotniško zavarov.

popotniško zavarov.

Ima kdo izkušnje s Care Med zavarovanjem oz. kakšni so kaj pogoji in če se splača vzeti to zavarovanje?

Ali res nihče nima izkušenj s tem zavarovanjem? Kje pa se kaj zavarujete preden greste na potovanja? Zavarujete tudi opremo?

jaz vzamem Coris!

Zdravo,

Tudi jaz osebno vzamem Coris – če ne zaradi drugega, zaradi dobrega feelinga!

Lahko pa povem kaj se mi je zgodilo letos na Tajskem: dekle je v soboto zvečer full začel boleti zob in sva se odločila za odhod k zobozdravniku v nedeljo zjutraj. Za telefonski klic v Avstrijo (kaj narediti …) sva odštela cca.7 EUR, potem še za taksi (Kamala beach-Phuket town-povratno) 30 EUR, za samega zobarja pa sva odštela SAMO 2 EUR!!! S tem da je zobozdravnik delo opravil korektno in ni bilo več bolečin!

Želim povedati, da so bili stroški prevoza in klica (ker ni šlo za “smrtno” nujno zadevo) neprimerljivo višji od stroškov zdravljenja do povračila katerih si upravičen!

Lp,
Tommy

Tudi jaz imam Coriss.

Na Kitajskem sem moral na operacijo – nujna, ni ravno težko (če sem natančen rutina), trajalo je cca pol ure, vključno z vsemi razkužili in vsem ostalim, na koncu tablete in razkužila vsak dan dvakrat, z razkuževanji vred je trajalo vva 4 ali 5 dni. Cena – 2 dolarja (ameriška).

V Sloveniji zadeve ne bi opravili bolje (no. res pa da tudi slabše ne, je bila enostavna zadeva).

Tako da nisem niti refundiral.

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close