popotniški klub – primorska
vsem primorcem / nova gorica / na forumu:
ker vidim , da je iskanje partnerjev za potovanja podobno mlatenju prazne slame , predlagam ustanovitev popotniškega kluba za severno primorsko.odločitev je v vaših rokah.jaz pristopim samo kot član.in nič več.
vem da je ideja nora , toda vse nore ideje v zgodovini so na dolgi rik prinesle rezultate!
nikjer ne piše da moramo biti uradno organizirani , dovolj je nekaj izletov letno , kadar je čas !
če bomo čakali na agencije , bomo še do&go čakali !
lep pozdrav lord
http://www.lordwales.com
vito ! pomembna je kvaliteta, ne kvantiteta.nimam nobenega interesa postati član kluba popotnik.tako da se ne obremenjevat z tem.delam v turizmu.mogoče boš kdaj slučajno prišel tudi do mene.reklame ne bom delal nobene.
v prostem času odklapljam in pišem.čez nekaj let bo izšla moja prva knjiga.brali jo bodo tudi popotniki.je pa res da za narodov blagor ne mislim več delati.
sice pa kaj posebnega dela ” razen tekočih zadev ” pri lipi ni.sestankovanje pa ni zame.
primorski popotniški klub je sedaj nora ideja – toda nekaj ljudi ki ima denar bi ga znalo ustanoviti.
seveda delo v vsakem kolikor toliko resnem klubu mora biti vsaj simbolično plačano.ker je drugače samo prvo majski izlet.
poglej katerokoli planinsko društvo.brez dnevnice boš zelo malo planinskih vodnikov pridobil da bodo cel dan poslušali kričanje.redki so planiski izleti kjer ni otrok.otroci pa kričijo.
kot sem napisal ni problem sprejeti ali ne , ampak razumeti.
toliko vitoo.lahko mi tudi privatno pišeš.pa pazi na intenetne ure.razen če nimaš adsl ja.
lep, pozdrav lord walški
V Škofji Loki smo tako društvo že ustanovili, vendar se “na glas” tega nisem upal povedati, kajti takoj bi bil obsojen, da ponovno zganjam komercialo na portalu. Saj veš – dilema individualizma ali druženja! Seveda takšna organizacija zahteva veliko dela in tudi stroške! Kljub temu, se imamo fajn in širimo kulturo popotništva!
Pozdrav Nomad!
Popotniško društvo Nomad
Suška c. 23 4220 Škofja Loka
tel. fax: 04 5131 984
GSM 040 710 480
http://www.drustvo-nomad.si
Lord lep pozdrav in oglasi se kaj!
Forum je zaprt za komentiranje.