Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poporočni oddih v Sloveniji

Poporočni oddih v Sloveniji

Poročila se bova in ker ne bova šla na poročno potovanje, sva se odločila da greva nekam na oddih oz. lahko rečem na poročni dopust, kar v Sloveiji, kakšne toplice ali kaj podobnega.

Tisti ki ste izbrali podobno varianto, kje ste bili oz. ali mi lahko kaj svetujete kam se nama splača it, da bo vseeno malo posebno, da se bova malo razvajala.

hvala vsem in lep dan.

hotel Plesnik – Logarska dolina

Nebesa

Sem hotela napisat, pa je že nebo svoje povedala!Midva sva bila tam zelooo srečna:)

lahko greš na bled – hotel jelovica je najcenejši (2 osebi ene 60 evrov, od maja dalje večja tarifa), pa so sobe lepe, razgled na jezero.

grad otočec:)

Kje pa je bilo tisto, ko so snemali Sanjskega moškega, tam mi je bilo čisto noro za videt, ali katera ve?

Midva sva šla po poroki v terme DOBRNO. Bilo je super, sva se pa kr precej razvajala v Hiši na Travniku (masaže). Aja vzela sva pa paket V DVOJE JE LEPŠE (polpenzion, bazeni, obisk savne, masažna romantična kopel je vključena v ceno), za poročno darilo sva pa dobila vikend paket v NEBESIH, ki jih bova izkoristila septembra.

Prosila bi za kakšno informacijo, kako je v NEBESIH – naselje LIVEK

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close