Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style popolnoma sivi lasje

popolnoma sivi lasje

Spoštovani!

Moževa mama, je imela popolnoma sive lase ( njen naraven pigment je kar malo modrikast) Barvala se je z temno blond , po prvem barvanju ni bilo tako želenega učinka, zdaj je bolje, toda moti nas, da ji lase potegne (posebej pod določeno lučjo) kar malo na zelenkasto. Kakšen odtenek
naj kupimo, da bodo lasje bolj živahnih tonov, ne tako pepelnati- zelenkasti

Ona bi rada bolj temno blond, lahko pepelnate , toda ne zelenkaste?

Pa še zame eno vprašanje?

Ali si jaz lahko pobarvam lase s pepelnatim odtenkom, da bom “ubila” rdečkasto (sicer imam temno rjave) ki mi tolče ven.
Prav tu sem zasledila,da zelena ubija rdečo, ta pa je prisotna v pepelnatih odtenkih?

lepa hvala za pomoč in uspešno delo še naprej

Spoštovani Alenkin studio!

Oprostite, ker sem neučakana, toda vseeno bi vprašala ali moja vprašanja niso primerna za to rubriko, glede na to, da nisem dobila odgoora?

lep pozdrav in uspešno delo še naprej.

Se opravicujem, ce sem morda vprasanje spregledala.
Res sem ze omenjala barvni krog, vendar to so pravila, kaksni pa so lasje v resnici, pa je potrebno videti. Težko vam takole svetujem odtenek barve oziroma barvo, ker žal nisem strokovno usposobljena za prodajo barv za barvanje doma in ne vem katere so dobre ali slabe, da bi jih priporočala in s tem zagotovila uspešen rezultat. Morate razumeti, da smo frizerji usposobljeni za profesionalno barvanje vem pa tudi, da se jih veliko barva samih,zaradi ekonomičnih razlogov.
Treba je vedeti, da so sivi lasje zelo specifični. Svetujem vsaj eno barvanje pri frizerju in prosite ga, naj vam svetuje kako se lahko v prihodnosti kdaj pobarvate tudi sami.Ko bo frizer videl osebno lase, mu bo lažje svetovati.
lp alenka
P.S.:na vaše vprašanje pa ste si že odgovorili sami, drži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close