Popoln moški
Ne mi zamert.. ampak…
V radovednosti sem se znašel na strani poljub.net, pa me je skoraj pobralo..
Prebiram mal oglase, ženske seveda: sex, sex.. tako in drugače..
Vse hočejo postavne, obdarjene, bogate, kaj vem kaj še vse..
Saj ni nič narobe, tudi se nimam za zavrtga, ampak se vprašujem, kaj ostane nam normalnim, povprečnim moškim, ki ne živimo samo za to, da bi kako podrli, ampak iščemo kaj resnega, poštenega.
Ali je to to, kar v tem času iščete ženske?
Sorry no, sam me je res razpičlo..
Če je tako, grem kupit vozovnico za mars..hehe
Mislim da si našel stran na kateri so zbrani sami “biserčki”
torej, ljudje s podobnimi željami in načeli se pač med sabo najdejo, in tega ne smeš zamenjat za celotno populacijo. To je tako kot bi šel na rave party in mislil da so vsi ljudje rajverji,
večina žensk si želi zaupanja in resne zveze, ne pa one night standov z, pa naj bodo še tako bogati, postavni in obdarjeni.
Ok, popolnih ni, ampak meni je popoln moški tisti, ki je pozoren, nežen, zna pokazati svoja čustva, ima smisel za humor, tisti, ki bo moj prijatelj in partner ob enem, tisti, ki mi bo znal vrniti toliko ljubezni kot mu jo bom dala jaz; tisti, ki mu bom jaz na prvem mestu pred kolegi; tisti, ki bo komaj čakal, da me objame in stisne k sebi in ki mu ne bo nerodno, da mi pošlje sms samo zato, da mi napiše pogrešam te. Itd. Veš, ne iščemo vse v moških samo denarja, enormnega penisa in tega, da je strokovnjak v seksu.
Jaz sem na srečo (trkam) že našla svojega srčka. Upam, da boš tudi ti našel eno srčiko, ki ji boš všeč takšen kot si in ji ne bo pomembno, če imaš jahto ali pa npr. da si jih ogromno podrl.
Forum je zaprt za komentiranje.