Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Popoldan za nič

Popoldan za nič

Danes imam vsega polno glavo….in cel dan-teden za nič…

Kaj delate popoldan, ko pridete s službe…?

Jaz že dva tedna ne morem nič, še ko si kaj uspem splanirat pride kaj vmes… Ponedeljek zdravnik cel popoldan šel v nič, torek pospravljanje pranje od nedelje in danes, ko planiram počistit in normalno skuhat pridejo obiski in sedijo tri ure….

Sedaj pa ne vem če sem jezna, razočarana, žalostna….da niti kosila- sedaj bi bila večera nimam volje kuhat…

Vstajam ob 4 ali še prej, v službi cel čas gibanje in na nogah, ko pridem domov pa nimam več energije za nič, ob 8 zvečer pa mi že oči grejo skup, starost preko 40. Če delam popoldan pa vstajam pred šesto, da peljem otroka v šolo… komaj uspem kaj skuhat in oprat pa že šiht….delam tudi sobote in nedelje…

Kako kaj vaša energija in kaj vse še postorite po službi?

A ni tako z vsemi odraslimi…

Zato pa je tako pomembno najti dobrega in zanesljivega partnerja – da ostane kaj od dneva po službi in obveznostih. Če ne, je takšen tempo od prve samostojnosti

Ce se dobro organiziram, naredim boga in pol, ce pa nimam plana, kaj sele da ga zorganiziram v najbolj prakticno zaporedje, ne naredim nic, samo vem, kaj vse bi morala, pa spackam le najnujnejse.

Ja, pa glede energije, poklicem prijateljico, si dava telefone v zep, slusalke v usesa in cvekava medtem ko drgneva kopalnico, likava perilo ali sekljava sestavine za kosilo. Sploh ne veva, kdaj cas mine, narediva pa zraven se sto tistih malih drobnarij, mimo katerih gres vsak dan, a jih ne opravis, ceprav vsaka od njih vzame le 30 sekund.

Zamenjaj sluzbo, kjer se bos vstajala ob 7h in ne prej, od pon do petka. Pod tus, zajtrk, pa v sluzbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close