Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Popokane žilice, 2.

Popokane žilice, 2.

Pozdravljeni

Nekaj malega o popokanih žilicah sem prebrala v starejših temah, a odgovora na moje vprašanje nisem zasledila. Zanima me namreč, na kakšen način se da najbolj učinkovito odpraviti (zmanjšati) popokane žilice na nogah (stegna, nekaj malega pod koleni). Zadeva res ni estetska, zato bi se je rada znebila. Prekomerne teže nimam, prav tako se ne ukvarjam s kakšnim šprtom, ki bi dodatno bremenil noge, prav tako nisem ljubiteljica savn in visokih temperatur vode pri tuširanju/kopanju, tako da dejavnike, ki negativno vplivajo na žile, zmanjšujem, kolikor se da.

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Pozdrav!

Izgleda da je pri vas podedovan problem žilic in tanke kože!Z najnovejšo metodo pulzirajoče svetlobe se da na tem področju veliko pomagati!Potrebnih je en do dva obiska in kapilare so odstranjene!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdrav!

jaz pa imam čisto tanko kožo na obrazu in mi žilice kar pokajo in mislim da je to od porodov naprej,prej se ne spomnim.Ja imam jih tudi kar veliko po stegnih ,pod koleni,je kakšna krema ki bi to ustavila in popravila.
Hvala lepa za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close