Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poparčkani

Poparčkani

So še vedno tu gor, z drugimi nicki, eden od njih je tudi neregistriran “škoda res”. :))

So še vedno tu gor, z drugimi nicki, eden od njih je tudi neregistriran “škoda res”. :))[/quote]
A to pomeni, da se z od-registriranjem, izgubi pamet ? 🙂
Po eni strani je to res, ker nam neregistrirana oseba ne deluje več kot oseba, ker ne moremo njenih komentarjev povezati v neko širšo sliko, da bi lahko potem sklepali o pameti tiste osebe.

Kako pa ti veš kakšna je ?
Jo poznaš ?

So še vedno tu gor, z drugimi nicki, eden od njih je tudi neregistriran “škoda res”. :))[/quote]
Po eni strani je to res, ker nam neregistrirana oseba ne deluje več kot oseba, ker ne moremo njenih komentarjev povezati v neko širšo sliko, da bi lahko potem sklepali o pameti tiste osebe.

Jo poznaš ?[/quote]

Spider je kot tornado, se mi zdi, da je vsaka preobčutljiva zanj. 🙂

Ne bi rekla: Katenjka je družinski človek, Spider ne.[/quote]

Spider rabi žensko z odprto glavo, da ima razum in je intelektualna. Pa da ima podmazan jezik in mu ne ostane dolžna. Take so tud ma MŽ čveku bile, sam se ne pojavljajo več ali pa zelo poredko.[/quote]

Konkretno?

Jo poznaš ?[/quote]

Spider je kot tornado, se mi zdi, da je vsaka preobčutljiva zanj. :)[/quote]

Bi se ga dalo brez problema ‘ukrotit’, ce bi bla zelja na eni ali drugi strani.

Ker je Spider preobčutljiv na ženske. 🙂

Parčkajte se vi med sabo, Spdierja pa pustite pri miru pri vaših zblojenih kombinacijah, bi šlo?

Jaz vam tu gor nič ne verjamem, da imate neke veze. En baje srečni copatar, druga baje sveže zaljubljena, pa tu druge pod.jebavata in jim delata kombiancije..to bo ja..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close