Poparčkani
So še vedno tu gor, z drugimi nicki, eden od njih je tudi neregistriran “škoda res”. :))[/quote]
A to pomeni, da se z od-registriranjem, izgubi pamet ? 🙂
Po eni strani je to res, ker nam neregistrirana oseba ne deluje več kot oseba, ker ne moremo njenih komentarjev povezati v neko širšo sliko, da bi lahko potem sklepali o pameti tiste osebe.
Kako pa ti veš kakšna je ?
Jo poznaš ?
So še vedno tu gor, z drugimi nicki, eden od njih je tudi neregistriran “škoda res”. :))[/quote]
Po eni strani je to res, ker nam neregistrirana oseba ne deluje več kot oseba, ker ne moremo njenih komentarjev povezati v neko širšo sliko, da bi lahko potem sklepali o pameti tiste osebe.
Jo poznaš ?[/quote]
Spider je kot tornado, se mi zdi, da je vsaka preobčutljiva zanj. 🙂
Jo poznaš ?[/quote]
Spider je kot tornado, se mi zdi, da je vsaka preobčutljiva zanj. :)[/quote]
Bi se ga dalo brez problema ‘ukrotit’, ce bi bla zelja na eni ali drugi strani.
Parčkajte se vi med sabo, Spdierja pa pustite pri miru pri vaših zblojenih kombinacijah, bi šlo?
Jaz vam tu gor nič ne verjamem, da imate neke veze. En baje srečni copatar, druga baje sveže zaljubljena, pa tu druge pod.jebavata in jim delata kombiancije..to bo ja..
Forum je zaprt za komentiranje.