Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poparčkani

Poparčkani

Trdi s trdim, pa trdo paše skupaj.

Se ti ne zdi?

Fajn mone: Skela, Margot
Fajn monovci: Spider, WD, BOOM

Ena ženska manjka za parčkanje.

O kakšni pameti, razgledanosti si mislila? Povej mi tri teme, kjer je izstopal.

Spider govori več tujih jezikov, tudi rusko. Bere resne knjige in ne le šunde, spozna se na klasične filme, redno športno aktiven in verjetno je tudi ateletske postave (to sklepam glede na njegove dejavnosti).

On, kje pa sta ti punci, ki ju omenjaš. Jaz se tudi spomnim Zmeden Samice pa Princeske pa Katjenke pa Japkice pa Bibite.

Ne, to je odraz čisto človeške naveličanosti.
Em se ponavljaš furt na furt, skoz enake besedne zveze, skoz enake
napiflani stavki, skoz kr neki, kar nima veze z ničemer sploh…
Em si že itak dolgočasen
Em se maš za pametnega….ni hujšga, kot preprost um, ki se napihuje
(v žabo…)
Em … vse svoje napake skoz očitaš drugim
Em maš zadrte in mizogene nazore, hočeš se pa predstavljat za
odprtega in ne vem kaj…

Kot sem že rekla….podrepna muha. Kot takega te vidim in kot takemu
ti tud odgovarjam…[/quote]

Jah, izgovori vedno prav pridejo. To me ne zanima. Ti moraš argumente ovreči, ne, kako se počutiš, ne, če ti sogovorec ni všeč, ne, če smatraš, da je “podrepna muha”…

Ad hominem ” jelatinski izraz, ki pomeni ” argument proti človeku . ” To jelogična zabloda uporablja, ko razpravljamo , in to kaže slabo značaj in celo slabšo akademsko celovitost. Čeoseba ne more ovreči trditve drugega , lahko zateče k napadajo posameznika . Hominem Ad lahko vključujejo napade na delovno mesto osebe , prepričanja ali državljanstvo , če jih naštejemole nekaj. Ad hominem žaljiv[/quote]

Jest bi že odgovarjala na argumente, če bi jih seveda tvoji zapisi kdaj
vsebovali. Pa – do zdaj – so bila sama napletanja, teorije , izmišljotine…
Na kaj naj pa odgovarjam?
No sej včasih sem – pa si vsakič, ko sem ti dokazala da lažeš, poniknil
za kakšen teden ali dva…zlezel si kot požek v svojo hiško , se potuhnil,
nato pa čez čas nadaljeval z ISTIMI copy-paste stavki, kot da ni bilo
nič….spet od začetka….
Počas rata dolgčas…..

Ma jaz bi kar z vama obema. Od viška ne boli glava, pravijo.

Drugače pa mislim, da bi se matjažko in On_ lepo ujela.[/quote]

Lepa :-))
Oba stavka mislim…

Zakaj, ena je zame dovolj:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tudi jaz pogrešam Katenjko in Zmedeno Samico. Katenjka bi bila za Spiderja ta prava.

Zakaj, ena je zame dovolj:-))[/quote]

Pa saj si že prišel do spoznanja, da ena ni NOBENA….

katenjka še vedno budno spremlja forum in verjetno tudi še skrbno zapisuje izjave vseh udeležencev v excelov zvezek. Sklepam po tem, ker se občasno celo oglasi s tem nickom. Katerega od neregistriranih uporbalja v ilegali, pa ne vem točno. Nekaj časa sem imel na sumu starunkljo :-))

Jaz sem imela pa starunkljo na sumu, da je zmedena samica pa tudi ni.

Ah ja, mene pa spider spominja na mladega Wertherja in bi mu prilepila kako princesko, pa je tukaj gor nekako ne najdem … same odločnice.

On in Matjazko pa pišeta tako podobno (mimo), da sem nekaj časa mislila, da sta en in isti osebek.

Kolk jaz vem je že Margort izbral 😉

Zakaj, ena je zame dovolj:-))[/quote]

Pa saj si že prišel do spoznanja, da ena ni NOBENA….[/quote]
Ne. ena je čisto dovolj, včasih še preveč:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

katenjka še vedno budno spremlja forum in verjetno tudi še skrbno zapisuje izjave vseh udeležencev v excelov zvezek. Sklepam po tem, ker se občasno celo oglasi s tem nickom. Katerega od neregistriranih uporbalja v ilegali, pa ne vem točno. Nekaj časa sem imel na sumu starunkljo :-))[/quote]

Podpišem.

Ne bi rekla: Katenjka je družinski človek, Spider ne.

Ne bi rekla: Katenjka je družinski človek, Spider ne.[/quote]

Saj Spider se rad v družine vtika…. vsaj v del družine….. ccccccc

Katenjka je preobčutljiva duša za Spiderja. Intelektualno bi se morda razumela, čustveno pa ne.

Spider rabi žensko z odprto glavo, da ima razum in je intelektualna. Pa da ima podmazan jezik in mu ne ostane dolžna. Take so tud ma MŽ čveku bile, sam se ne pojavljajo več ali pa zelo poredko.

Ja, je bilo par brihtnih punc, žensk tu gor. Škoda, da jih ni več, je bilo fajn počvekat z njimi. Brihtne ženske, kje ste? Dajte pridite nazaj sem gor.

Odkar je nekdo ugotovil, da sploh ne obstajajo, jih ni več. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prosim-lepo prosim drzite se enega nika. Kdor ima tezave z egom naj si posname: jaz sem car, jaz sem najboljsi, sem cista popolnost in radost za vse zenske tega sveta in naj si to vrti po cele dneve.

Takole:-))?
https://www.youtube.com/watch?v=4ueQqB9jIPo

Takole:-))?
https://www.youtube.com/watch?v=4ueQqB9jIPo%5B/quote%5D

Men pride na misel una iz Cool Runnings:
I see pride! I see power! I see a bad-ass mother who don’t take no crap off of nobody!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close