Poparčkani
Na samotnem otoku te obkroža morje, in edina hrana v morju so pač ribe. 🙂
PS: samo česar se ne zavedaš, te ribe te lahko do kosti (ob)grizejo. :))[/quote]
Kako že gre …In potem na ta samotni otok sredi oceana po več mesecih pride Riba. Prsata, vitka bjondina, ki se ji ne bi mogel nihče upreti. In reče Matjažkotu: Pridi k meni na drugo stran otoka. Imam eno stvar, ki bi te zanimala. In Matjažko reče: ne me je*** , internet imaš? :))
PS: samo česar se ne zavedaš, te ribe te lahko do kosti (ob)grizejo. :))[/quote]
Kako že gre …In potem na ta samotni otok sredi oceana po več mesecih pride Riba. Prsata, vitka bjondina, ki se ji ne bi mogel nihče upreti. In reče Matjažkotu: Pridi k meni na drugo stran otoka. Imam eno stvar, ki bi te zanimala. In Matjažko reče: ne me je*** , internet imaš? :))[/quote]
Kateri bi bil bolj razočaran? :))
Kako že gre …In potem na ta samotni otok sredi oceana po več mesecih pride Riba. Prsata, vitka bjondina, ki se ji ne bi mogel nihče upreti. In reče Matjažkotu: Pridi k meni na drugo stran otoka. Imam eno stvar, ki bi te zanimala. In Matjažko reče: ne me je*** , internet imaš? :))[/quote]
Ne, ne , globoko bi se zazrl v njene oči in odčital številko.
Margo, zato pa mi ti ne upaš pogledati v oči! :)))
Ja skrbet jo bo začelo. :-)))
To je za njo motivacijski trening. :-))[/quote]
Aja, ti ji najprej naženeš strah v kosti, zato da se bolj potrudi zate? Pa saj te bo ženska pogruntala. Podcenjuješ nas. :)[/quote]
Ne bodi tako zapeta no.
Če se lahko jaz za njo (po)trudim, je njej čisto logično, da se tudi ona zame. Mislim pri nama je to nekaj logičnega. Tudi takšne šale ne jemljeva za katastrofo in iz njih ne delava štale. :-))
Sicer sem pa itak na doživljenski poskusni dobi pri njej. :-))
Ne, ne , globoko bi se zazrl v njene oči in odčital številko.
Margo, zato pa mi ti ne upaš pogledati v oči! :)))[/quote]
Matjažko, ko bi jaz le imela toliko moških, kot mi jih ti pripisuješ.:))
.
Aja, ti ji najprej naženeš strah v kosti, zato da se bolj potrudi zate? Pa saj te bo ženska pogruntala. Podcenjuješ nas. :)[/quote]
Ne bodi tako zapeta no.
Če se lahko jaz za njo (po)trudim, je njej čisto logično, da se tudi ona zame. Mislim pri nama je to nekaj logičnega. Tudi takšne šale ne jemljeva za katastrofo in iz njih ne delava štale. :-))
Sicer sem pa itak na doživljenski poskusni dobi pri njej. :-))[/quote]
Ti že veš, saj mene vajin odnos v resnici niti ne zanima. Aja, pa ne moreš vedeti, da si z nekom doživljenjsko…ker ne veš, kaj te še čaka.
Me zelo veseli, da te najin odnos ne zanima. :-))
Sicer se pa strinjam s teboj, da nikoli ne moreš vedeti, ali boš z nekom preživel v zvezi vse življenje in zvozil čes vse ovire.
Vem le to, da je treba živeti vsak dan posebej, se truditi vsak dan posebej, reševati probleme, ko nastajajo in jih ne pometati pod preprogo, izkazovati spoštovanje in ljubezen patrnerju vsak dan posebej, skupaj sanjati, skupaj veseliti in včasih tudi jokati.
In če oba razmišljata tako, potem je najmanjši problem obljubiti … Forever and Ever – Amen
Spider si pa zasluži eno ok žensko. Inteligentno, razumno, razgledano.[/quote]
…da jo bo zamoril do konca. Niso vsi rojeni za zveze in ne zmorejo biti vsi dobri partnerji. Po moje je bolje, da se človek, ki čuti, da je sam toliko konflikten in že težko shaja sam s sabo, odpove življenju v dvoje. Bolje en nesrečen kot dva.
Spider si pa zasluži eno ok žensko. Inteligentno, razumno, razgledano.[/quote]
Obstajajo tudi takšne pajkovke, ki pajku pri parjenju zagrabijo “tiča” in le ta mu ostane v njej. Pajek se prične zaradi tega harmonsko spreminjati in postane pajkovka/baba.
Nekatere pajkovke po parjenju pajke tudi požrejo.
To mu ne bi želel, tisdto prvo pa. Da se ded skusi tudi, kako je biti “jebena” :)))
Forum je zaprt za komentiranje.