Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poparčkani

Poparčkani

Mene pa najbolj zanima, katero bi upali žrtvovati za Spiderja?

Na samotnem otoku te obkroža morje, in edina hrana v morju so pač ribe. 🙂
PS: samo česar se ne zavedaš, te ribe te lahko do kosti (ob)grizejo. :))[/quote]

Kako že gre …In potem na ta samotni otok sredi oceana po več mesecih pride Riba. Prsata, vitka bjondina, ki se ji ne bi mogel nihče upreti. In reče Matjažkotu: Pridi k meni na drugo stran otoka. Imam eno stvar, ki bi te zanimala. In Matjažko reče: ne me je*** , internet imaš? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

PS: samo česar se ne zavedaš, te ribe te lahko do kosti (ob)grizejo. :))[/quote]

Kako že gre …In potem na ta samotni otok sredi oceana po več mesecih pride Riba. Prsata, vitka bjondina, ki se ji ne bi mogel nihče upreti. In reče Matjažkotu: Pridi k meni na drugo stran otoka. Imam eno stvar, ki bi te zanimala. In Matjažko reče: ne me je*** , internet imaš? :))[/quote]

Kateri bi bil bolj razočaran? :))

Kako že gre …In potem na ta samotni otok sredi oceana po več mesecih pride Riba. Prsata, vitka bjondina, ki se ji ne bi mogel nihče upreti. In reče Matjažkotu: Pridi k meni na drugo stran otoka. Imam eno stvar, ki bi te zanimala. In Matjažko reče: ne me je*** , internet imaš? :))[/quote]

Ne, ne , globoko bi se zazrl v njene oči in odčital številko.
Margo, zato pa mi ti ne upaš pogledati v oči! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A nisi ti oddan? Kaj bo pa tvoja N. rekla? :))[/quote]

Ja skrbet jo bo začelo. :-)))
To je za njo motivacijski trening. :-))[/quote]

Aja, ti ji najprej naženeš strah v kosti, zato da se bolj potrudi zate? Pa saj te bo ženska pogruntala. Podcenjuješ nas. 🙂

Ja skrbet jo bo začelo. :-)))
To je za njo motivacijski trening. :-))[/quote]

Aja, ti ji najprej naženeš strah v kosti, zato da se bolj potrudi zate? Pa saj te bo ženska pogruntala. Podcenjuješ nas. :)[/quote]

Ne bodi tako zapeta no.
Če se lahko jaz za njo (po)trudim, je njej čisto logično, da se tudi ona zame. Mislim pri nama je to nekaj logičnega. Tudi takšne šale ne jemljeva za katastrofo in iz njih ne delava štale. :-))
Sicer sem pa itak na doživljenski poskusni dobi pri njej. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Kaj je to harveyson?[/quote]

Ok:) Harleysonom:). Saj veš, harley-davidson.

Margo, zato pa mi ti ne upaš pogledati v oči! :)))[/quote]

Matjažko, ko bi jaz le imela toliko moških, kot mi jih ti pripisuješ.:))
.

Hmmm in wd40? Aja, pa ne ga napadat, ker ga se nisem obvestila! 😉

Aja, ti ji najprej naženeš strah v kosti, zato da se bolj potrudi zate? Pa saj te bo ženska pogruntala. Podcenjuješ nas. :)[/quote]

Ne bodi tako zapeta no.
Če se lahko jaz za njo (po)trudim, je njej čisto logično, da se tudi ona zame. Mislim pri nama je to nekaj logičnega. Tudi takšne šale ne jemljeva za katastrofo in iz njih ne delava štale. :-))
Sicer sem pa itak na doživljenski poskusni dobi pri njej. :-))[/quote]

Ti že veš, saj mene vajin odnos v resnici niti ne zanima. Aja, pa ne moreš vedeti, da si z nekom doživljenjsko…ker ne veš, kaj te še čaka.

Margo, zato pa mi ti ne upaš pogledati v oči! :)))[/quote]

.[/quote]

Saj dvomestna številka niti ni tako dosti. 😀 haha

.[/quote]

Saj dvomestna številka niti ni tako dosti. 😀 haha[/quote]

Ti pa si žleht, no. Matr, ti prav privoščim kakšno res izkušeno, da se boš najedel zarečenega kruha. :)))

Saj dvomestna številka niti ni tako dosti. 😀 haha[/quote]

Ti pa si žleht, no. Matr, ti prav privoščim kakšno res izkušeno, da se boš najedel zarečenega kruha. :)))[/quote]

Se priporočaš? 😀

Ti pa si žleht, no. Matr, ti prav privoščim kakšno res izkušeno, da se boš najedel zarečenega kruha. :)))[/quote]

Se priporočaš? :D[/quote]

Hehe, sem vedela, da to tebe vzburja, ne pa razburja 😛

Kaj pa vem, vprašaj me čez pet let, morda bom takrat pristala. :)))

Kaj pa vem, vprašaj me čez pet let, morda bom takrat pristala. :)))[/quote]

5 let rabiš za nabiranje izkušenj? Pa saj te že imaš… 😀

Antilopa, on rabi zdaj, ZDAJ. A ne vidiš, da ne more več čakat? :))

Pa kaj si smešen, pa kako ti tako dobro čitaš moške in jim vidiš v glavo? 🙂
Je možno golo naključje, da ima toliko monovk nadnaravne sposobnosti čitanja misli? 😀

a kle ene zarustane počepe sanjajo o čustvih ☺

Ma jaz bi kar z vama obema. Od viška ne boli glava, pravijo.

Drugače pa mislim, da bi se matjažko in On_ lepo ujela.

Me zelo veseli, da te najin odnos ne zanima. :-))
Sicer se pa strinjam s teboj, da nikoli ne moreš vedeti, ali boš z nekom preživel v zvezi vse življenje in zvozil čes vse ovire.
Vem le to, da je treba živeti vsak dan posebej, se truditi vsak dan posebej, reševati probleme, ko nastajajo in jih ne pometati pod preprogo, izkazovati spoštovanje in ljubezen patrnerju vsak dan posebej, skupaj sanjati, skupaj veseliti in včasih tudi jokati.
In če oba razmišljata tako, potem je najmanjši problem obljubiti … Forever and Ever – Amen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Spider si pa zasluži eno ok žensko. Inteligentno, razumno, razgledano.

Spider si pa zasluži eno ok žensko. Inteligentno, razumno, razgledano.[/quote]

…da jo bo zamoril do konca. Niso vsi rojeni za zveze in ne zmorejo biti vsi dobri partnerji. Po moje je bolje, da se človek, ki čuti, da je sam toliko konflikten in že težko shaja sam s sabo, odpove življenju v dvoje. Bolje en nesrečen kot dva.

Spider si pa zasluži eno ok žensko. Inteligentno, razumno, razgledano.[/quote]

Obstajajo tudi takšne pajkovke, ki pajku pri parjenju zagrabijo “tiča” in le ta mu ostane v njej. Pajek se prične zaradi tega harmonsko spreminjati in postane pajkovka/baba.

Nekatere pajkovke po parjenju pajke tudi požrejo.

To mu ne bi želel, tisdto prvo pa. Da se ded skusi tudi, kako je biti “jebena” :)))

Spider je pa že fajn fant, se mi zdi, da tu gor močno izstopa glede pameti, razgledanosti. Pa sigruno je ok po srcu. Samo trdega se dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close