Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pop tv opravici se

Pop tv opravici se

Odgovor na objavo uporabnika
magdalenab, 23.09.2021 ob 08:15

Ne nismo bolni, ampak cepljeni in zdravi. O koroni ne razmišljam več, me pa moti, če se novinarke zmerja z prostitutkami, lutkami in podobnimi grdobijami.

Vsak, ki promovira fašizem in genocid, je psihično boln.

In na nek način tudi prostitutka, če govorimo o novinarkah, ki zaradi denarja širijo fašistično propagando ter podpirajo genocid.

Ma ja to anticepilsko mantro blejajo kot da jih to dela pomembne…. se vidi da ne vedo kaj pomeni ne cepljen.

da pa morajo ljudi silit k cepljenju z odvzemanjem njihovih pravic pa veliko pove o njih ne pa ljudeh, ki se nočejo cepit. Zakaj to ne delajo pri obveznih cepljenjih? Aha moment. Pa bi ošpice za malo šalo prešišale kovid, če bi se razpasle!

( https://www.youtube.com/watch?v=pt5FggXyHHI )

( https://rumble.com/vaxbe7-an-oldie-but-so-well-compiled.-madness-of-media-manipulation..html )

robi445, 23.09.2021 ob 08:42

Vsak, ki promovira fašizem in genocid, je psihično boln.

In na nek način tudi prostitutka, če govorimo o novinarkah, ki zaradi denarja širijo fašistično propagando ter podpirajo genocid.

Za kaj Hojs sploh dobiva plačo, dokler ste taki debili še vedno na prostosti?

Nisi “zdrava” – še kako moraš razmišljat o Sars Cov2 virusu kot cepljena s tovrstnimi cepici, ker si kot cepljena še vedno prenašalka tega virusa. Cepivo pa ni garancija, da nisi zbolela-lahkio si, asiptomatsko, saj ne veš. Tega tudi nisi stroka “še) ne ve. Ker virusi niti še ni izoliran, strokovno. Obstaja, jasno- še kako obstaja.  NI pa izoliran, dognan, ni znana njegova metodidika, niti metodika učinkovitosti cepiv, ker se spreminja vse iz meseca v mesec. Bo potrebno še leta in leta, da se bo to nekako stabilizirano dognalo in zajelo stranske učinke in seveda vse posledice. To in tako  podaja “strokovna” in ne podkupljena svetovna stroka: tista, ki ve, kakšna je resnica, pa je ne sme povedat. Prepovedano.

ni provokacija, 23.09.2021 ob 14:22

Nisi “zdrava” – še kako moraš razmišljat o Sars Cov2 virusu kot cepljena s tovrstnimi cepici, ker si kot cepljena še vedno prenašalka tega virusa. Cepivo pa ni garancija, da nisi zbolela-lahkio si, asiptomatsko, saj ne veš. Tega tudi nisi stroka “še) ne ve. Ker virusi niti še ni izoliran, strokovno. Obstaja, jasno- še kako obstaja.  NI pa izoliran, dognan, ni znana njegova metodidika, niti metodika učinkovitosti cepiv, ker se spreminja vse iz meseca v mesec. Bo potrebno še leta in leta, da se bo to nekako stabilizirano dognalo in zajelo stranske učinke in seveda vse posledice. To in tako  podaja “strokovna” in ne podkupljena svetovna stroka: tista, ki ve, kakšna je resnica, pa je ne sme povedat. Prepovedano.

namenjeno avtorici SRAMOTAPOPTV

Sramota POPTV!, 23.09.2021 ob 08:03

Zmrazi me, ko slišim besedo anticeplici. Pa kdo je tu nor in nespoštljiv?

Sama sem cepljena po programu in prebolela COVID. Proteste podpiram, ker so neživljenski ukrepi in ker imamo dikratorsko vlado, ki ne posluša stroke in ne vidi ljudi!

Kdo bo meni govoril anticepilka??? Sram vas bodi POP TV!!

Podpis pod tole.

Zmerjanje ljudi z anticepilci, teoretiki zarot….je hujskanje, širjenje nestrpnosti, podpihovanje sovraštva…..je zločin, ki ga izvaja novinarska golazen financirana s strani fašističnih korporacij.

Upam, da bo novinarska golazen odgovarjala za sodelovanje pri genocidu.

To je tudi mene zmotilo.

Pravics, 23.09.2021 ob 07:18

22.09.2021 je POP TV podal izjavo, da so potekali anticrpilni protesti.

Draga gospoda, niso potekali anticepilni protesti temveč proti cepilni protesti.

Če sem necepljen še ne pomeni, da sem anticepilec. Lahko sem cepljen, ker sem imel dovolj vsega terorja nad nami kar zopet pomeni, da nisem anticepilec.

Ali vam je jasno, očitno ni zato mi gre na bruhanje ko vas vidim in slišim. Niste se poboljšali in nikoli se ne boste.

Če sem se pa odločil, da se ne bom cepil je to trenutno še vedno moja pravica.

Saj vsi tudi govorijo o otroških dodatkih, pa vsi dobro vemo, da jih ne dobijo vsi otroci.

Sam res kaj sem se dobro spomnil nisem anticepilec sem pa anticepec. Cepec je tisti, ki se pusti izigrat in svoje telo prodati za experiment kovid in to zastojn. Cepci me spominjajo na zajce, ki jih v farmaciji uporabljajo za testiranje vakcin.

Mogoce bodo cepci tudi to pogruntavscino objavili.

Tudi jaz prestavim program teh lažnjivcev ki ob prisegi da bodo porocali posteno za hrbtom drzijo figo.

Fuj fej in fuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close