Pooblastilo za dvig pošte
Ne, ne bi ti smela izročiti, ampak vsi kršimo pravila, ker nas potem stranke pošiljajo nekam, ker mislijo, da si zmišljujemo pravila ali pa, da se nam ne da.
Na tvoji pošti te pač delavke poznajo in ti pošiljko izročijo zaradi ljubega mira.
Po pravliniku pa se mora dati narediti to pooblatilo ali pa napisati enkratno pooblastilo, ki ga prineseš zraven in predložiš svoj osebni dokument.
ZUP in ZPP pisma pa imajo od zadaj na vročilnici, tam, ko napišeš datum z besedo, izjavo, ki jo tisti, ki pismo prevzame v imeno nekoga drugega podpiše, da je delavec krit oz., da ko se vročilniva vrne na sodiše – vidijo, da je nekdo drug prevezel v imenu naslovnika, ker to seveda podpiše.
Avtorici sem svetovala to pooblastilo za to, ker je to najlažje in brez komlikacij in velja za vse pisemske pošiljke.
Pač, pravila malo prekršimo in prilagajamo zaradi ljubega miru.
Mene je gospa od zdravnika, tako se je predstvaila hotela prijaviti, ker ji nisem izročila nove bančne kartice za moža, ker je pač ne smem…ma kaj češ…ljudje so taki kot pač so, vsi mislijo, da nekaj ne želimo narediti na pravila pa se požvižgajo…
ne , se opravičujem sem jo vprašala, če lahko dvignem pošto glede na to, da je on v tujini in da ne vemo točno kdaj pride, torej pošta nebi bila vročena in bi se vrnila nazaj. verejtno mi je s tem namenom dala pošto. Bova pa takoj ko pride domov uredila papirje, bom vprašala na pošti kaj rabiva. Hvala za nasvet.
oh to pa seveda ne drži. Pošto iz davčne je še naprej potrebno podpisovati in tako bo tudi ostalo. Stalno pooblastilo ne velja. Lahko pa nekdo drug z osebnim dokumentom pošto prevzame in poštarju na mestu podpiše pooblastilo.[/quote]
No potem pa so se nam na sestanku zlagali oz. podali napačne podatke….se zgodi.
oh to pa seveda ne drži. Pošto iz davčne je še naprej potrebno podpisovati in tako bo tudi ostalo. Stalno pooblastilo ne velja. Lahko pa nekdo drug z osebnim dokumentom pošto prevzame in poštarju na mestu podpiše pooblastilo.[/quote]
No potem pa so se nam na sestanku zlagali oz. podali napačne podatke….se zgodi.[/quote]
Tega kaj vse se tebi dogaja pa ne bom komentirala.
Mogoče pa še niste prišli do točke, da davčna ne pošilja samo davčne napovedi ampak še marsikaj drugega. Aja to je snov 2 razreda.
Forum je zaprt za komentiranje.