ponudniki interneta
Pozdravljeni,
nekaj sem že prebrskala po internetu me pa zanima še iz prve roke: kateri internet ponudnik (Lj) je najboljši in najcenejši? Potrebujem samo internet, brez nekih paketov za TV. Zdaj plačujem T2 37€, kar se mi zdi ogromno, ker je to samo internet brez kakršnekoli TV sheme. So cene pač take? :/
Ja, cene so take.
Mi imamo samo internet pri A1, ne vem zdaj cene, placujemo kak € manj od tebe, je pa bolj zmogljiv net, to je v bistvu edino, kar potrebujemo.
Vsi operaterji trzijo pakete in za pakete ponujajo popuste, samo internet ni popularna opcija, zato je stvar drazja.
[/quote]
Res me čudi, da to (še) ni popularna opcija. Konec koncev vsi skoraj že plačujemo kakšen netflix, hbo… Poleg tega ne rabim še programov, samo dovolj zmogljiv in ne 5x preplačan internet 🙂
Ceneje nisem našla.
https://www.a1.si/a1-fix-net
Ne, sam naročnina T4,
30,32€ + 6,67€ DDV = 36,99.
To je vse kar piše na računu.
[/quote]
T4 pa ni samo internet, ni to nek četvorček?
Mi imamo pri lokalnem kabelskem trojčka za 32 €, ampak tega ni v Ljubljani. Ima pa telemach tudi neke trojčke za 30 €, vsaj imel je pred kratkim. Tako da je očitno kabelsko omrežje najcenejše, hitrosti so pa solidno, saj so jih v ozadju nadgradili delno na optiko.
Poceni in dobro običajno ne gre skupaj. Ljudje na primer iščejo najcenejšega mobi ponudnika, gredo z mobi kartico v tujino, tudi izven Evrope, potem pa bentijo čez roaming, pomočjo operaterja in še čem. Za mal dnarja mal muske. Podobno je pri internetu in TV. Najbolje iskati optimalno možnost. Če te zanima le cena, je zdaj tudi pri Telekomu prišel ven nov paket za 29 eurou, ki ima poleg interneta še osnovno TV.
Forum je zaprt za komentiranje.