Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ponudniki davčnih blagajn

Ponudniki davčnih blagajn

Doma zbiramo informacije o ponudnikih davčnih blagajn ter njihove pluse in minuse.
Dosedanje ugotovitve so, da obstajajo ponudniki, ki ti prodajo program, drugi še računajo za posodobitve (jih zagotovo ne bo malo), tretji imajo bistvene pogoje v drobnem tisku, pomoč uporabnikom je tudi različna (eni računajo, drugi dajo gratis…, itd.)
Kakšne so vaše dosedanje izkušnje pri iskanju najboljšega (najcenejšega/najugodnejšega) ponudnika?

jaz poznam cekinčka http://www.cekincek.si/ in bi pohvalila

Nam bodo povezavo v sklopu rednega vzdrževanja naredili ti, prek katerih že itak imamo vse računovodske programe.

Se pa neuradno govori, da bo za manjšo količino letnih računov FURS odprl na svoji strani aplikacijo (enako kot je naredil AJPES za e-račune).

Glede na tale članek, je to očitno že kar uradno.

http://www.delo.si/gospodarstvo/finance/davcne-blagajne-do-racuna-v-stirih-sekundah.html

Zadnji odstavek.

Ravno danes sem se pogovarjala z gospo v obrtni zbornici in mi je rekla, naj nikar ne hitimo. Vse stvari še niso dodelane, nič še ni dokončno dorečeno. Saj so se še praktično do včeraj pogajali z vlado??!! Žal neuspešno.

Pri ponudnikih gre pač za to, kdor prvi pride, prvi melje….Pridobiti čimveč bedakov, dobesedno, ki bodo naročili , plačali… Počakajte! Obrtne zbornice bodo ponudile naročilo, ki bo verjetno tudi bolj ugodno, ker bo skupinsko…Nikamor se ne mudi! In pozneje bodo ti isti ponudniki še vedno prisotni, nikamor ne bodo izpuhteli in se boste (bomo) še vedno lahko odločili tudi zanje…

pri mediaorbis imajo ful dobro ponudbo. Zelo so prijazni pa mislim da so edini, ki imajo eno ceno brez kakrsnih koli doplacil in preverjen hrvaski program. Pa se spletna stan je ful pregledna – http://www.davcne-blagajne.pro

Vsaka sprememba v življenju je težka.

Vztrajno se približuje 2. januar 2016 in s tem uporaba zakona o davčnem potrjevanju računov, ki uvaja v obvezno uporabo davčne blagajne. Uvedba davčnih blagajn bo vplivala na širok krog poslovnih subjektov in tudi drugih fizičnih oseb, skratka na vse, ki sprejemajo plačilo v gotovini, kartici, čekih ali kakršenkoli drug način, ki ni plačilo na TRR. Vlada pa obrtnike, ki poslujejo gotovinsko, opozarja, da je le to eden izmed ukrepov boja proti sivi ekonomiji.

Kaj sploh je davčna blagajna?
Davčna blagajna je sistem obveščanja Fursa o skoraj vsakem izdanem računu, plačanem z gotovino. Davčna blagajna pomeni, da boste morali še pred vročitvijo stranki o vsakem izdanem računu, plačanem z gotovino, obvestiti Furs. Ta bo tudi potrdil vsak tako izdan račun.

Pomembno je, da se na uvedbo zakona pravočasno pripravimo in poskrbimo, da nas ne “prehiti čas”.
Zagotovite si program davčne blagajne (www.davcne-blagajne.pro/ponudba), ki je prilagojen glede na dejavnost, ki jo opravljate.
Program davčne blagajne je testiran na hrvaškem tržišču, kjer smo ga razvili z našimi strokovnjaki iz področja razvoja blagajniških rešitev in davčnih blagajn, v sodelovanju z uporabniki in s tem odpravili vse napake pri samem delovanju. Razvit program nadomešča paragonske bloke, vezane knjige ter je skladen s sprejeto zakonodajo. Funkcije programa vam omogočajo popolno prilagoditev vsem zahtevam za vašo dejavnost, program pa je enostaven za uporabo, zanesljiv in narejen tako, da bo kar najbolj poenostavil vaše poslovanje.
Da pa vaše poslovanje še poenostavimo pa lahko davčno blagajno uporabljate tudi za negotovinska plačila in si s tem omogočite celoten pregled vašega poslovanja na enem mestu.

In zakaj ravno naš program davčne blagajne www.davcne-blagajne.pro[/url]?
Program omogoča takojšne shranjevanje vseh podatkov in izdanih računov v sistemu “oblak” in na ta način zagotovi dostop do vaše blagajne kjerkoli in kadarkoli, varnost vaših podatkov in nemoteno delo. V kolikor se vam pokvari tablica, računalnik ali telefon, opremo samo zamenjate in nadaljujete z delom tam, kjer ste končali, brez ponovnega vnašanja vaših izdelkov in zgodovino vašega poslovanja. “Oblak” vam omogoča varno shranjevanje vaših podatkov na strežniku, zato so vse skrbi in celo najbolj nepredvidljive situacije odveč.

S samim delovanjem v sistemu “oblak” vam zagotovimo samodejno nadgradnjo funkcionalnosti in nadgradnjo programa v primeru spremenjene zakonodaje.

Blagajna je preprosta za uporabo in omogoča izdajanje vseh vrst računov, pregled nad izdanimi računi in računi, ki niso uspeli pridobiti kode oz. številke s strani Fursa zaradi prekinjene povezave in ponovno pošiljanje le teh ter podrobno statistiko komunikacijo s Fursom.
Blagajna deluje tudi, ko je vaša povezava z internetom prekinjena. Brez kakršnihkoli zapletov tako izdani račun, ob ponovni povezavi z internetom, pošljete na Furs in pridobite ustrezno kodo za izdan račun.
Program davčne blagajne omogoča možnost vodenja skladišča po normativih, upravljanje poslovnih procesov (nabava, prejem blaga), vpogled v stanje zalog in skladišča, izračun porabljenega blaga v izbranem terminu, prilagojen izpis za vaše računovodstvo, podrobno statistiko po izbranih terminih in zaposlenih ter stanje davčne obveze po terminu in skupinah.

Da pa bo vaše poslovanje enostavno smo za vas, glede na vaše potrebe, pripravili pakete davčnih blagajn varčni S (davčna blagajna varčni S), varčni M (davčna blagajna varčni M) ali varčni L (davčna blagajna varčni L), ki vsebujejo program za brezskrbno poslovanje in opremo, ki jo potrebujete. Zagotovite si miren prehod na uvedbo zakona o davčnem potrjevanju računov in si naročite svoj paket še danes – kontakt.

Mislim, da lepo v miru premislite….Iz prejšnjega posta je razvidno, o čem sem govorila….Najprej so nas oblegali in nas še raznorazni skladi, zavarovanja…..sedaj pa še to, pa da znoriš??!

Jaz sem kupil prek teh davcne-blagajne.pro in moram rečt da sem zelo zadovoljen, so zelo ustrežljivi in prilagodljivi, pa tudi z njihovo podporo sem na vezi da mi vse pomagajo. Sem uzel pr njih še printer in pa tablico, vse je blo tko kokr smo se zmenili. Mi je pa všeč da povejo vse tko kot je brez kakšenga drobenga tiska. Sem si vzel čas in pregledal tut druge ponudbe.
Ja mogoče je res čas še za to, sam pa tut nočem bit eden izmed tistih “iz dons na jutr”. Sej, ko bo pa januar tuki se bojo pa itak spravljal sam na nas “tamale” in služili ekstra denar.

ma bolše da se to kupi čim prej k se moreš navadt še s programom delat. Kokr sm slišal so na hrvaškem kazni padale ker folk ni znal prov uporablat program …pol pa jok in stok.

MatricaNet je super!

http://www.posblagajne.com

V našem gostišču oporabljamo Olaii POS davčne blagajne.

Program nima težav in je za natakarje preprost za uporabo. Preko spleta lahko vedno nadzorjujem prodajo in vodim celotne zadeve kar iz domačega kavča. Tudi servis imajo super poštiman.

Poglej si: cashless.olaii.com/point-of-sale

Jaz imam to:
http://www.program-za-trgovino.si/

Top za trgovino. Zelo dodelano. Vse programer pokaže. Uvajal me je za uporabo. Točno to kar sem rabil. Pokaže tudi male finte, kako je blagajna še bolj uporabna … poslovanje z darilnimi boni in podobni heci). Evidenca zalog je super. V bistu me program malo presega in se učim, kaj vse še lahko uporabljam, da izboljšam prodajo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close