Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ponovno prebadanje ušes

ponovno prebadanje ušes

Zdravo… želela bi nasvet, na kakšen način si ponovno preluknjati ušesne mečice? Verjetno z iglo, pištolca ne bi zadela točno istega mesta? Uhanov nisem nosila že 10 let, luknjice se mi še poznajo, vendar nočem nič (nesterilnega) tlačit notri, da bi preizkusila, če so še odprte, raje bi šla k profesionalcem..

Me pa tudi zanima, ali z iglo prebadajo samo v kakih piercing studijih ali delajo to tudi v zlatarnah… no, pravzaprav bi mi koristil namig, kje v Ljubljani bi to lahko opravila in kakšne so cene.

A bi se dalo tudi samo kupiti medicinske uhane, da bi si jih sama vstavila doma?

Lep pozdrav

Meni se luknje niso zarasle niti po 20 letih. Lahko da se tudi tebi niso, pa uhanov vmes nisem nosila vsaj 12 let.

Meni se tudi luknje niso zacelile po 10 let brez uhanov. Ce imas zlate uhane, katerekoli, jih ocisti z alkoholom (dobis v lekarni). Medicinske lahko kupis v katerikoli zlatarni, so pa enako dobri katerikoli zlati brez oznake medicinski. Tako bojo razkuzeni in jih lahko brez skrbi das v usesa in sprobas luknjice. V Lj vem, da so delali z iglo v piercing studiu pri Zmajskem mostu. Ne vem imena in tudi ne, ce se obstajajo.

Hvala za odgovora 🙂

v Šnopcu opereš uhane in jih zmašiš v luknjo

Dvomim, da so se luknje res zacelile.

Če hočeš res nealergijske uhane, si kupi take iz kirurškega jekla, ali pa iz neke posebne plastike, ki ne reagira, oboje dobiš v pirsing studiju. Tam ti bodo tudi pomagali te uhane not dat in če res ne bo šlo, bodo še prebodli z iglo.

Jaz itak vsem priporočam prebadanje z iglo, ker je dosti bolj higienično in natančno, kot pa s pištolo, ki je ne moreš sterilizirat in ti tisti iztreljeni uhan naredi cel masaker.

Priporočam pirsing studio v BTC, zadaj za trgovino Muller.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close