Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ponovno Mallorca

Ponovno Mallorca

Pozdrav!

Sem ze sprasevala glede Malorce oz. Spanjije na sploh. Zdaj me pa zanima kateri del Mallorce priporocate. V ponudbi agencij sem najdla ugodne arazmane za destinacijo Arenal (Hotel Gracia 2zvezdice 601 e),
– Aleudia ( H. Delfini Azul 3* 647e) )
– Paguera (PMI) H. Beverly Playa 609 e ali 640e to ne vem zakaj je za v istem hotelu ob istem casu lahko dve razlicne cene, se bomo pa se pozanimale ker v objavi nic ni bilo navedeno)
– Playa de Palma H. 629 e v nevemo se katerem hotelu…..in v H. Gruphotel oven3* 547e in 573 e.

Gre pa vse za polpenzion seveda. Za zdaj smo nasle le to preko odklopa ker lovimo lete iz Lj. in to na 18.7. ce imate ze izkusnje iz hotelov vska info bo dobrodosla….pa seveda ce slucajno se kdo ve za kako ponudbo za to destinacijo ob priliki seveda naj sporoci. Aja odlocile smo se za izlet z trajektom do Ibize, baje da je 60e kar nam je cisto o.k. Za prespat tam bomo pa probale na blef kaj dobi ceprav kolega je na tak nacin spal pod nebom 🙂 no ja vse je dodogivsica a ne 🙂

Hvala in lep vikend

Spregledala sem se en hotel na destinaciji Playa de Palma, Hotel Gemini 3* 399e + 94e let.

By By

Jaz sem bil lani na Mallorci v Arenalu hotel Torre Azul(Adriatica.net ali Sonchek.com)Je bolj na hribu kakšnih 500 metrov od zelo lepe in čiste plaže.Plaže vsaju jutro počistijo,Plaža je dolga v kilometih in ne sano v metrih tako kot na Hrvaškem.Nakupi v Arenalu so zelo poceni,sploh če potrebuješ kaj za na plažo.Zvečer se marsikaj dogaja tako,da ti ni dolgčas.v Arenalu je volj nemško v mestu Palma je bolj angleško govoreče.v trgovinicah govorijo angleško,niso vsiljivi, raze morda zvečer afričani morda malo bolj ko ponujajo očala,verižice,ure… ampak tudi z njimi ni težav.Splača se najeti sex v hotelu.Ljudje so zelo ustrežljivi.Splača se iti pogledati Zmajeve jame ali pa v akvarij,ki ima tudi polno rastlin posajenih.Jaz vem,da boš šel še večkrat na Mallorco,ker me pride samo malo dražje od Hrvaške je in lepše in bolj zanimivo.Tudi vodič,ki dela za adriatica.net mu je ime Toni je zelo v redu dečku in ti pomaga pri vsem kar potrebuješ in želiš doživeti tam.Samo mesto Palma je zelo zanimivo.Prevoz do tja imaš z avtobusom,zelo urejeno glede tega in zelo poceni.Če kdo videti kakšno sliko ali iz kakšnega izleta mi lahko piše na stefek_MB@email.si

Lep pozdrav!

Mene pa zanima, če ima kdo kakšne informacije o hotelu Geminis?

Tole ni videt najbolj obetavno, kar se mene tiče …

Bila na Mallorci že 12 let nazaj…ampak kljub temu: hotel 3* ni ne vem kaj: kvečjemu average (glej link pri tripadvisorju). Pač prespiš in nekaj poješ, ostalo pa plaža in potepi naokoli. mi smo bili na absulventu v naselju Magaluf in smo se imeli super (beri obilo sangrie)- cene v tem turističnem naselju zmerne, Palma je bila pa kar precej draga- bolj smo bili proti centru, dražje je bilo. Se splača kar z avtobusom furat (saj takrat).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close