Najdi forum

pomoč!!!

Pozdravljeni!

Stara sem 25 let in imam po čelu zelo mastno kožo, zelo pa se mi masti tudi lasišče. Za kožo uporabljam zjutraj iz zvečer Vichy gel Normaderm, za mastne lase pa lasno kopel Kerastase in sicer lase si perem 3-krat na teden. Mene zanima ali je lahko kaj narobe s hormoni, da se mi tako masti koža, pa tudi mozolje imam po čeli in bradi, predvsem okoli ust tako, da se mi pojavijo rdeči fleki in ti fleki ostanejo kar dolgo časa, ko se mi mozolj posuši oz. ga iztisnem. Bila sem pri dermatologinji in mi je povedala, da imam povečano izločanje loja in me poslala na nego obraza h kozmetičarki. Drugega pa mi konkretno ni nič povedala oz. me zdravila. Toliko problemov nisem niti imela ko sem bila v puberteti, imela sem lepo kožo, le tu in tam kakšen mozoljček, sedaj pa se jih ne morem rešiti.

Lepo Vas prosim svetujte mi kaj naj naredim oz. kaj je narobe z menoj, ker več ne vem na koga naj se obrnem.

Hvala za odgovor!

LP
Chicken

Obrni se na http://www.planet-lepote.com , tam ti bodo zagotovo znali pomagati.

Pozdravljena!

Vsakega izmed nas enkrat napadejo mozolji, ene prej ene kasneje.Morda, imaš malo neravnovesje s hormoni,tako da to obdobje je treba kožo redno negovati tako doma kot v salonu dokler se ne normalizira izločanje loja, pa tudi da ne bi ostale na koži trajne posledice-brazgotine!

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close