Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomoč rabim!!

Pomoč rabim!!

Lep pozdravček vsem!!

Imam eno vprašanje,ki mislim da ni glih za tukaj samo ne vem kaj naj se obrnem,mogoče bo pa kera od vas vedla odgovor..
Rada bi poslala sporočilo na drug forum npr nega las,kjer ti svetujejo poznavalci,vendar mi noče poslat,oz poslano je samo ko pa pogledam na forum pa nič…
Zanimovo je pa to da na ta forum in npr poroke ni problemov tam pa je nemogoče..je imela katera od vas tudi taksno tezavo…
hvala že vnaprej za odgovore pa upam da ni narobe da poslem sem tako vprašanje..
lp

Forumi, ki so na desni strani, so moderirani, to pomeni, da jih moderira strokovnjak s tistega področja (na negi las je to Alenka), kar nadalje pomeni, da on/a odloča, kaj bo objavljeno na forumu. Tako posti najprej pridejo do moderatorja (kar lahko tarja tudi nekaj časa, saj to ni njihovo osnovno delo), on jih pregleda in se odloči, ali bojo objavljeni ali ne. Večinoma so – razen če so žaljivi ali …

Torej bo tvoj post viden čez nekaj časa.

Aja tega nisem vedela…Najlepsa hvala…
Sm je pa en problem zdej..upam da bodo videli da sem veckrat poslala eno in isto vprasanje ker nisem tega vedela in sem mislila da mene kaj racunalnika zafrkava oz da sem naredila kaj narobe…
Najlepša hvala za odgovor…
leppozdrav…
alesa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close