pomoč pri seminarski-izbira TA?
Prosim, da mi pomagate pri seminarski nalogi v vezi z izbiro dopusta pri turistični agenciji ( v nadaljevanju TA).
Glede na to, da je na trgu velika ponudba dopustovanja preko TA, me zanima, na kaj ste pozorni pri rezervaciji, kaj je tisto, kar vas pritegne:
– je to cena, destinacija, oseba,ki vam ponudi aranžma (prepričljivost??)
– zanima me torej preprosto, zakaj se odločite za neko agencijo?
– ali potujete vedno z eno agencijo ali menjujete agencije?
– ali bi želeli imeti svojega turističnega agenta (primer: pokličete svojega agenta, poveste kaj želite, agent vam v nekaj dneh pripravi ponudbo in vam jo predstavi na domu…)
hvala za pomoč in lep pozdrav!
všeč mi je ideja o svojem agentu.
agencije menjavam vsako leto.
najprej si izberem destinacijo potem pa iščem med ponudbo katera TA ima cenovno ugodno vendar tudi drugače zanimivo ponudbo za ta kraj (da je hotel ob morju, s klimo, polpenzion, lepa plaža v bližini itd).
Res pa bi bilo fajn, če bi obstajali agenti, ki bi iskali ponudbe in ti jih predstavili na domu.
LP.
Vsak booker v TA lahko proda kar želi od katerekoli turistične agencije. Npr.: Sonček lahko prodaja vse SLO agencije, če tisto kar želite nima v svoji lastni ponudbi: Globtour, Kompas, Relax, Odisej, Intelekta,…
Torej AGENCIJA sama sploh ni več pomembna!
Važen je AGENT sam!!! Zato ne razumem tiste tisti ki menjajo turistične agencije?! Verjetno so nezadovoljni z samim agentom, saj jim bi le ta lahko ponudil karkoli od katerekoli TA v Slo in tujini ( Gulet, Neckermann, TUI, …)
Torej če najdete dobrega BOOKERJA se ga držite, kot jaz! Njegova naloga pa je, da pozna čim več programov – tudi drugih agencij – da se vam posveti, in da skupaj najdeta tisto pravo potovanje, tako da smo vsi zadovoljni!!!
LP David
Forum je zaprt za komentiranje.