Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomoč pri pesmici

pomoč pri pesmici

ponavad sva z guglom tabolš prijatla, zdaj me je pa pustu na cedilu :/

rabim namreč podobno besedilo in enak ritem, kot je (čudna) pesem lejsarjov malen…gre pa takole

je lejsarjov malen pa miele po malem
kadija, kadeja, kadon

????

se že kdo ukvarjal s tem?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

noo…starši?

nima noben sončka v 5. razredu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ej, ko boš najdla, napiš, da si jaz pršparam za drug let.

Jaz bi ti z veseljem pomagala, ker sem džuboks za otroške pesmice, samo naloge ne razumem čisto. Pa te tvoje pesmice tudi ne poznam:))) Tekst spominja na tisto ‘ob bistrem potočku je mlin..

jo poznam, pa ne vem več naprej, oprosti, so moji otroci že mal starejši

izmisli si besedilo in melodijo za pesem, ki ima enak ritem, kot lejsarjov malen

to je vse, kar ti lahko povem

Sem šla gledat na google, našla zaenkrat samo učni načrt. Tam piše tema- šušterpolka, pa predtakt. To pomeni da napišeš tekst s predtaktom, pa tridobni takt. Tri četrtinke.
Koliko taktov pa ne vem. Je to za v delovni zvezek, al moraš sama vse napisati?

to je za v delovni zvezek…

piše, da začni z predtaktom in uporabi osminke :/

No, pa tri osminke.

Lej, izmisli si tekst, da se bodo izšli poudarki na vsako prvo dobo v taktu.

Zdaj ti težko preko telefona natipkam primer, ker imam tu dva mala miška z vodenimi kozami, če počakaš do večera, ti napišem, poslikam, prilepim.
Po osmi uri.

jaaaa…čakam te 🙂 sicer imava časa do srede

hvala vnaprej 😉

Swan, za kateri predmet imajo to (za glasbo?) Sreča, da sta moja dva sončka že odrasla, se mi zrola, da dobijo tako nalogo:)

glasbo ja…men se že od petka rola, ker mu ne znam pomagat 🙁

Swan, evo me, samo še to mi povej, imaš notno črtovje že napisano? Kakšne predznake (višaji, nižaji? Če se ti da, pa slikaj stran z nalogo pa fotko prilepi.
Aja, ti prilepim slikico tu, al rajši pošljem na kakšen mejl?
Da ne vidi kakšna učiteljica:))))

takoj bom…sam poskeniram;)

[img]http://shrani.si/f/14/SN/2Yd2uGom/scan0001.jpg[/img]

evo..mal trajal, k sem mogla format spremenit…eh 🙂

Evo, če je treba še drugo kitico, pa še sama kaj sčaraj, samo pazi, da so poudarki na pravem mestu. Lahko si tudi svoj tekst izmisliš, če vama moj ni všeč, ta je pač samo za primer.

Upam da se dovolj dobro vidi..

LP 😉

carica si…HVALAAAA…

amm sam tam na koncu se ne vidi dobr…pela je:…..sem žaba

Blatna :)))

Me prav zanima kero učiteljico mate..

Ni panike, dve diplomi AG pa bi človek že naj kaj odnesel od tega;)

takle gre
je lejsarjov malen,
pa miele pomalem,
kadijakadeja,kadija,kadon.

če voda prdera,
pa malen podere,
kadija,kadeja,kadija,kadon.

pa lejsarca pravi,
pa malen popravi,
kadija,kadeja,,kadija,kadon.

če pride pa suša,
pa malen posluša,
kadija.kadeja,kadija,kadon

Tudi mi smo si glavo belili ze cel teden zaradi tega…hvala tudi z nase strani 😉

buy prednisone online from canada prednisone over the counter south africa buy prednisone online without a prescription
https://prednisonet.online online prednisone
prednisone brand name canada prednisone 5 prednisone in mexico

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close