Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem pomoč pri gumah

pomoč pri gumah

Pozdravljeni!

Imam daewoo nexio in moram kupiti nove gume. Rada bi kupila M+S.
Ali mi lahko svetujete katere bolj cenovno ugodne in kje jih dobiti. Sem iz Ljubljane. Hvala za pomoč.
Maja

Sigurno si blond. Pojdi do najbližjega vulkanizerja, pa ti bo ponudil pestro izbiro M+S pnevmatik in pestro izbiro cen.

Gato, Gato, ali je zato ženska blond, če išče poceni varianto za gume? Mislim, da je Gost samo vprašala, če kdo ve za kakšno akcijo? Ne boš verjel, tudi mene zanima isto.Lp.M.

Savine S3 so čisto spodobne in med cenovno ugodnimi.

Ne norite s SAVO, to je ena najslabših gum, v istem cenovnem razredu, pa 100 x boljša je Semperitka, za malo več denarja pa še katera druga. Več denarja za gume več muzike je pa čista resnica.

Zakaj bi bila najslabša? Za S2 sem res slišal, da je porazna. S3 sem pa lastnovozno preizkusil lansko zimo. V celem snegu dobro vlečejo v hrib, na asfaltu so tihe in tudi zavorna pot ni drastično daljša.

Res je, jaz ne bi dala denarja za Sava gume, če dobim za isti denar Semperitko, res pa je treba čez mejo, jaz sem jo dobila v Lipnici v avtohiši Porsche. Cena je 50 eurov.

Na tej strani imate 43 vulkanizerjev. Malo prečekirajte njihove cenike na internetu, malo pokličite za popuste in to je to.
Se pa splača tudi malo zapeljati ven iz Lj. Vulkanizerji v Lj so svinjsko dragi. Ugodni so predvsem Lekšan (Postojna) in Špica(Krško)

Sam ne kupvat tistih ta pocen v Baumaxu – sem preverila zakaj so tolk pocen, imajo narobe obrnjene zareze!!!!! Ful nevarno za na cesto. Kar sami se prepričajte!

Ne vem za kaj vsi nekaj kritizirajo Savo. Sam sem imel Savo že na štirih različnih avtih in so se povsod odrezalo odlično. Te kritike se mi zdi, da so malo tako-tako… Verjetno zelo strokovne sem mislil:-)))

LP – S

pozdravljeni

Razlika med Savinimi s3 in s2 je le v tem, da so s3 za bolj ‘dinamicno’ voznjo. Zaradi tega so za drazje avte s3 za cenejse s2. Sam
savine S2 gume uporabljam ze osem let tezjih razmerah na Pohorju pa se me niso nikoli razocarale. Ce je le cesta toliko ociscena, da avto ne drsi po trebuhu gume primejo, brez verig in brez pogona 4×4.

Torej za hitro voznjo po urbanih okoljih s3 za teske razmere so pa dovolj s2, ki so tudi cenovno zelo ugodne od 6500SIT dalje.

Igor

sava s3 so zelo dobre gume. Nekatere moti to da gor piše sava in good year ali kaj poobnega. Prej sem imel semperit top grip, zdaj pa sava s3 pa so savske gume precej boljše.

New Report

Close