POMOČ glede okvare pomivalnega stroja – cveto in ostali
Pomivalni stroj je že izven garancije, zdaj pa je začel nagajat. Vsak program lepo izpelje od začetka do konca, problem pa je, ker vode ne ogreje dovolj. Pomiva torej z rahlo toplo vodo (malo jo očitno le uspe ogreti), ki ne dosega stopinj izbranega programa. Kaj bi lahko bilo narobe in koliko bi tako popravilo stalo? Ne želim na slepo klicati serviserja, moram biti vsaj psihično pripravljena, da približno vem, kje sem 😉
Vesela bom nasvetov oz. izkušenj.
“še moje vprašanje“, nič ne zamerim, tvoje vprašanje čisto lepo paše pod mojo temo 😉
cveto, hvala, ker si se javil. Ja, Electrolux je. Hecno je, ker npr. na najkrajšem programu (40 stopinj C) vode skoraj ne segreva, na najdaljšem programu (70 stopinj C) pa jo segreje na cca. 40 stopinj C. Kot bi gretje šibkeje delovalo, ne znam drugače razložit.
Po moje gre za okvaro elektronike!Imel tak primer pred 1tednom!
Snemte elektroniko dol pa jo dajte polotat!(25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnosti),sam se tu bolj nagibam da je zanič kpl modul!(75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465})!
To o vodnem kamnu na grelcu,pa da slabše greje pa prodajajte kje drugje!
Cena nove elektronike cca 220,00 eur!
Ej, a si ziher da je tisti ta krajši program zgolj 40 stopinj C? 40 so ponavadi tisti za steklo. Bo verjetno bolj 55 stopinj C. (jaz mam ESF 45010 in je tisti kratek (quick) 30 min na 60 stopinj C)
kaj pa ostali programi – kako greje vodo na druge programe (recimo steklo)
EJ, ČE BO TVOJ MOŽ ODPIRAL STROJ – POGLEJ, KJE IMA SENZOR ZA TEMPERATURO VODE. LAHKO DA JE ŠEL ZGOLJ SENZOR IN JE GRELC OK
jaz stroja sicer še nisem odpiral, sam nekako mora uravnavati temepraturo vode. tko da je lahko šla kaka taka malenkost
žal (sem šel gledati navodila od mojega pomivalca) tega problema noter ni opisanega. se pravi ali je šel senzor za temperaturo ali pa grelec.
drgač pa poskusi še kakšnega vprašati
Forum je zaprt za komentiranje.