Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pomoc doma

pomoc doma

Koliko pomagate partnerki pri gospodinjskih opravilih? Moje menje je, da sva dva, zato tudi pomivam posodo, cistim kopalnico, sesam, pomivam tla.. Ko se pogovarjam z moskimi kolegi, pravijo, da sem nor!!

Jaz delam vse.

Ne, nisi nor. Si moški, ki je odprte glave in se je prilagodil novodobnemu načinu življenja. Ženske imajo danes drugačno vlogo, kot so jo imele v predkolonialnem času…. Na žalost so nekateri moški kar ostali v tem času, ker jim tako paše. Bodi ponosen na to, da si duhovno naprednejši!

delam, kar je pač potrebno,…..za pospravljanje (sploh: prah, kopalnica, wc) sem bolj lesen, zato pa odlično kuham, ne branim pa se tudi ostalih del….

Z ženo živiva in delave skupaj…..vse!

LP

Tudi moj mož mi pomaga pri skoraj vsem – razen likanje in pranje prepušča meni.
Vendar poznam moške, ki na žalost še vedno ločijo dela na “moška” in “ženska”.

LP

Moj mož pa ne lika in ne pere. pri kuhi mi pa pomaga, je moj glavni pomočnik za rezanje, predvsem pri čebuli mi pride prav, ker se vedno zjokam. Sam se mi zdi, da smo ženske včasih mal smotane, vidim pri sebi in drugih. Namesto da bi svojim dragim rekle kaj naj naredijo, naredimo same, pol jih pa sekiramo, da vse same naredimo. Jaz se že počasi navajam.Oni pa itak sami od sebe ne vidijo da so smetke po tleh, pa da je koš s perilom poln…, tko ti je to. Pozdravček

Moj mož tudi vse dela razen kuha, predvsem zmerom lika in je prav lepo od njega samo prosi naj ne povem vsem, ker mu grejo na živce prav taki pametnjakoviči ki menijo da moški ne sme pomagat pri hišnih opravilih. Žal pa tukaj niso samo moški so tudi mame in tašče. No, samo da žene vemo kako je.

LP, Gala

Moram povedati, da bolj malo pomagam v hiši, zato pa naredim ogromno stvari okoli hiše, ki jih ženi ni potrebno. Če sem doma in je žena v službi pa znam skuhati pašto s tuno.

Pa bolj zmatran. Ti si pa res cvetka.

Upoštevaj kar ti pravijo kolegi!

hja, je dilema:
ali oba mal zmatrana
ali pa samo ona na ful…. zvečer pa :(:(

Ah, tudi ti si ena cvetka…

Moj fant kuha, pomiva, pospravlja, nakupuje…likam in perem samo jaz. @saamo nisi nor, ampak si pameten, ker dejansko ves kaj pomeni partnerska zveza in skupno gospodinjstvo. Naj ti ne bo nerodno pred drugimi (ne nisi copata!), raje jim povej, da nimajo pojma.

kakšne moške kolege pa imaš? mislim, a živijo z ženami ali neplačanimi hišnimi pomočnicami?

Pohvala fantom na tej strani, kajti to je bistvo vzajemne partnerske zveze. Meni osebno so to pravi moški, napredni. Kaj si misli družba, je pa izredno primitivno. Naj vas briga le vaše življenje in vaša zadovoljna žena. In vso srečo in čim več ljubezni vam želim.

Ti cvetka, boš pa kmalu ločen, če že nisi.

Te fantje tle gor so res kr za porocit. 😉 Taki so zame pravi moski , vejo kaj je bistvo partnerstva in ustvarjanja zivljenja SKUPAJ..pravi moski tud vejo da zeto niso copate in se ne sekirajo kaj jim njihovi kolegi ki se pocutjo manjvredne al pa kej podobnga govorijo.

Rubyfruit, povabi se h katerem od supermanov domov na kavo…

Skupinski..sj majo ze svoje superwoman doma…k takim se pa ne vabim. 🙂

ZELOOOOOOO LEPOOOOOOOOOOOO!!!

Od nekdaj je bila žena gospodinja, takšni kot si ti, pa so produkt nove dobe! Upam da boste kmalu “izumrli”, saj rušite družbeno ustaljene normative.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close