Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomoč, dobila star sesalnik vorwerk, pa nimam navodil!

Pomoč, dobila star sesalnik vorwerk, pa nimam navodil!

Od mame sem dobila po moje enga prvih sesalnikov vorwerk, navodil sevda ni nikjer več. Bi mimkdo povedal naslednje.

Ali je globinska krtača tista v obliki črke t, zgornji zeleni, spodnji del pa bel? Ima tudi dve rdeči lučki, od katerih ena stalno mežika ,kaj bi to pomenilo? Vrecka še ni polna.

Ali je ta globinska krtača primerna za sesanje vzmetnic in kavčev, poleg preprog seveda?

Pri čem vam ta sesalnik najbolj pomaga? Je kar težak, za vsak dan imam enega levega. Najboljsa se mi zdi globinska krtaca,çe je to to, ker sem alergik na prah in opazam, da je kavč vedno malo’prašen.

To je verjetno vorwerk 120. Poglej na netu slikce.

To, kar ti opisuješ v obliki črke T, je verjetno krtača za gladka tla. Ona za jogije je ogromna polkrožna kupola.
Glede lučk pa ne vem, zakaj bi ti utripala. S temi lučkami je pač tako, da je zadaj nekaj elektronike, ki lahko crkne, kar na delovanje sesalca ne vpliva, ampak samo na delovanje lučke. Skratka, če je vreča okej in če sesalec vleče, ti samo šibaj.

http://mmc.bolha.com/3/image/211522/212522/Sesalec-Vorwerk_5948f196478c8.jpg

Takega ima mama, globinska krtača je to, kar je na sliki na sesalcu nataknjeno. Če lučka utripa, je mislim, da javlja polno vrečo. Če ni to, preveri, če so valjčki zabasani z lasmi in vlakni.

Ja, to sem mislila. Ali je to primerno za kavče?

Moja mama ga ima in je super. Seveda je primeren za kavče in jogije. Ena lučka je za vrečko, druga pa je za rotacijo valčkov, če so zabasani z vlakni ali lasmi, gori.

Na netu vpišeš tip sesalca, pa ti bo stric google izdal navodila za uporabo!

Utripa lučka na nastavku?
Potem se je nekaj navilo na valja in se ne vrtita. Ko ju boš očistila, pritisni rdeči gumb ob lučki in valjčka se bosta začela vrteti in boš lahko z nastavkom globinsko čistila.
Ja, nastavek je namenjen tako za preproge kot kavče in vzmetnice.

Hvala vsem, zelo ste mi pomagali. Najbolj pomembna mij je globinska krtača, ker izsesa pršice iz globine, no, vsaj upam, da jih cimvec, pa veckrat sesas,pa je.

Iprosim mi lahko gdo pomaga z nasvetom, saj imam težavico. Zakaj mi sesalec ne sesa ampak mi ven piha?

Majda

Odgovor na objavo uporabnika
Majda164, 09.06.2021 ob 14:27

Iprosim mi lahko gdo pomaga z nasvetom, saj imam težavico. Zakaj mi sesalec ne sesa ampak mi ven piha?

Majda

Verjetno se je poročil…..

Takole, žal mi ne odore vašega odgovora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close