Pomoč ciganske karte
Tisti ki vsaj približno poznate ciganske karte, kako se uporablja pri enem kratkem vprašanji? Na primer bom naredil izpit? Potegneš pa eno karto ( 1 je dovolj za kratko vprašanje) in dobiš na primer vdovca. Jasne so mi pozitivne karte, ljubezen, ljubimec, sreča, srečanje, potovanje, hiša. To so karte s pozitivnim namenom, torej je dogovor da . Kaj pa vdovec? Kam paše? Negativne karte so sovražnik, tat, ljubosumje, neiskrenost, nesreča. Torej če potegneš ven eno od teh karte, je odgovor ne.
Nasvet rabim, 13.08.2024 ob 18:49
Tisti ki vsaj približno poznate ciganske karte, kako se uporablja pri enem kratkem vprašanji? Na primer bom naredil izpit? Potegneš pa eno karto ( 1 je dovolj za kratko vprašanje) in dobiš na primer vdovca. Jasne so mi pozitivne karte, ljubezen, ljubimec, sreča, srečanje, potovanje, hiša. To so karte s pozitivnim namenom, torej je dogovor da . Kaj pa vdovec? Kam paše? Negativne karte so sovražnik, tat, ljubosumje, neiskrenost, nesreča. Torej če potegneš ven eno od teh karte, je odgovor ne.
Vdovec je indikator in lahko pomeni dejansko vdovca ali razvezano osebo oziroma nekoga, ki je nekaj izgubil. Jaz bi sigurno vzela še 2 karti zaradi natančnosti.
Jaz se ne spoznam na ciganke (karte mislim), tarot mi je bližje sem ti vrgla karte velike arkadne tarota in mi je prišla ven zvezda, bi rekla, da je odgovor da skladno s to karto
Sem ti vrgla se angelska sporočila za to vprašanje med mešanjem mi je ven padla karta uspeha… Tako da bi rekla da je odgovor da
PS. Nisem slogarca, to imam zgolj ljubiteljsko, je pa res, da mi je že parkrat kar točno pokazalo ko sem spraševala zase… Sporoči kako bo, če sem prav napovedala.
Vsekakor pa veliko sreče in upam, da je moja napoved pravilna.
Se opravičujem za gornje geslo. Pozabil sem ga izbrisati zaradi nekoga, ki zali ljudi, ki jih ne pozna in se vtikuje v stvari, o katerih nima pojmaaaaa. Aja, še nekaj bi dodal. A veste, kaj pomenijo karte. Sovražnik, dete, izguba. Lahko je tudi namesto izgube smrt. Res bi bilo lepo, da ta sovražnik za vedno izgine, ker nam vsem povzroča težave, pa nisem nesramen, ampak tako pač je.
Forum je zaprt za komentiranje.