Najdi forum

pomoč AndrejiS

AndrejaS je pisala in prosi za pomoč:

Avtor: andrejaS
Datum: 03-02-06 15:22

Pozdravljen,

nagaja mi racunalnik in spodnjega besedila nikakor ne morem poslati na forum racunalnistvo.
Sedaj ga pripenjam tukaj in prosim ce se ga lahko premakne v omenjeni forum.
Lahko mi pa tudi tukaj kdo pomaga, ne bom nic jezna :-))

Hvala in lep pozdrav.

Andreja

Pozdravljeni!

Imam problem, ki ga ne znam resiti sama in upam, da vam bom lahko dobro opisala. Pred 10 dnevi mi je zacel nagajati internet, natancneje ne morem posiljati maila z gmaila, posto pa prejemam vso. Isto se mi naredi se z drugim e-mail naslovom, vendar pri tem lahko besedilo posljem, ce imam kako priponko ga ne poslje vec in napise sledece: ….was unable to be sent because the connection to your mail server was interrupted…
Imam pa tudi obcutek da internet deluje pocasneje. Hitrost naj bi bila 100Mbps (vsaj tako pise)
Pred tem problemom sem si nalozila azureus. Bi mogoce lahko to kako vplivalo?
Nekaj sem ze gledala v firewall, pa ne vem, kaj naj bi naredila.

Ce bi mi lahko kdo pomagal s kaksnim nasvetom mu bom zelo hvalezna.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Ali ima tale damica mogoče strojni požarni zid ??
S čim pošilja e-pošto – preko Outlook Express, preko SPletnih strani-..

Kako dostopa do interneta – ADSL, klicna linija, kabel ???

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Zdaj pa pravi še tole:

Avtor: andrejaS
Datum: 05-02-06 09:13

“Andreja hvala.

Problem je sedaj, ker ne morem oddati odgovora.
Prosila bi, ce se mi lahko Klemenxx javi na mail.”

e-mail :

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

klemenxx, pozdravljen.

Cisto na hitro ti opisem moj problem.

Imela sem na racunalniku nortona in sem ga ze zamenjala z bitdefenderjem. Problem je, da ne morem posiljati mailov, ne preko internet strani ne preko outlooka. Ce se mi lahko javis na mail in ce imas mogoce msn, bi se lahko pogovorila preko tega (?)…lahko se pa tudi na forumu, vendar malo visje na forumu ZAvod. Na racunalnistvu ne morem oddajati odgovorov.

Hvala in lep pozdrav.

Andreja

hmmmm boš pomagal prosim andreji

andreja ima očitno težave z požarnim zidom v bitdefenderju
samo onemogočit ga je potrebno – oz. omogočit piškotke.

Jaz se pa na žalost ne morem oglasiti, ker se nahajam
7000 km stran od slovenije..
Lahko pa povem da imamo ob 8.00 uri 32 stopnje
in čez dan okoli 44 stopinje na soncu.

Lepo se imejte..

klemenxx

Vauuuu! Mi tukaj pa zmrzujemo! Prinesi še nam malo sončka!

lp

http://deteljica.moj-album.com/

živjo,

z veseljem zamenjam s tabo za kako uro, ali dve, ker pri nas je
ta hip cca. 28 – 30 stopinj – pa trda tema je…
sem in tja se pripelje oblak -. izlije svoj dež in se nato odpelje naprej 🙂
čez dan je pa krepko preko 40 stopinj :)) vlažnost je pa tuid visoka
torej imava cca. 50 stopinj razlike hehe

lp

Problem je smtp nastavitvi.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Tudi jst mam zdaj takšne probleme,ravno s tem programom (bitdefender)

Pošto pošiljam s (Outlook Express) in imam ADSL.

Kaj naj spremenim,da v antivirusnem programu,da bom lahko pošiljal pošto? Po branju teh postov mi ni nič jasno.

Kakšne probleme ti povzroča Bitdefender in katera verzija? 8? 9? Slovenska?
Običajno ni z njim nobenih problemov, sedaj pa kar na lepem ne morete pošiljat pošte…

verzija je 9 (slovenska)

Kr enostavno ne morem poslati pošte. Pred tem je delovalo normalno,zdj pa ne. Pošto mi vrže samo v odpošlji,potem pa ne pošlje. 🙁

No zdaj sem požarni zid v bitdefenderju izklopil in lahko pošiljam maile. Ampak rad bi imel zid vključen in da bi lahko pošiljal maile.

Se komu sanja kaj naj spremenim? Če kdo ve,bi bil vesel da mi sporoči ali pa prilepi fotko,da vidim kako moram nastaviti.

Lahko, da ima SIOL smolo s slovensko verzijo, angl. namreč ni povzročala teh težav kljub vključenemu požarnemu zidu. Ali pa si ob prvem zagonu poštnega odjemalca pomotoma odkljukal, da ne dovoliš dostopa do interneta. V tem primeru lahko to pravilo ročno zbrišeš. Malo se sprehodi med meniji nastavitev požarnega zidu, pa boš našel seznam programov. Ob namestitivi Bitdefenderja je namreč kar nekaj tega potrjevanja, kasneje imaš mir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close