Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomoč

Pomoč

Star sem 17 let in imam punco s katero sma skupaj 4 mesece, vedno sem ji dopuščal da je šla s prijateljicami in do sedaj je tudi bilo vse v redu. zadnji mesec pa je ona želela spostit pod rjuhe, seveda nisem bil takoj za, dokler se o tem nisma pogovorila. Ko sma pa začela pa se ji je po približno pol ure zazvonil telefon ki jo je klicala njena prijateljica in pogovarjala se je z njo več kot 1 uro kar pa meni ravno ni bilo všeč in od takrat imama težave ker mi ne zna pojasnit zakaj so prijatelji za njo bol pomembni kot pa jaz in jo bom najverjetneje tudi kmalu pustil.

Prosim za nasvet

Ti si njej DOPUSCAL, da se je dobila s prijateljicami?!

Jaz sem bezala od takih fantov!

Odgovor na objavo uporabnika
dopuscal si?!, 29.12.2021 ob 13:41

Ti si njej DOPUSCAL, da se je dobila s prijateljicami?!

Jaz sem bezala od takih fantov!

pač ni našel drugega izraza prosim ne obsojaj ga zaradi tega lej kdor koli med seksom telefonira kaže nespoštovanje do svojega partnerja

Če prav razumem, se je ona med ali takoj po seksu namesto, da bi uživala s tabo, pogovarjala s prijateljico po telefonu? Res je, da si pri 17 še mlad, otročji in neumen ampak verjemi, da se da dobit veliko bolj normalno in resno punco kot pa je tale tvoja. Moj predlog, čim prej jo pusti, ker tole ni niti z od zveze, tole še za fukfrendico ni ok. Prej se je rešiš, manj bo travm in prej se boš bolje počutil. Pa ne se ji dat okrog prnest, če te bo slučajno moledovala, da jo vzami nazaj. To pri teh letih rade počnejo. Verjemi, da se najde boljše.

Ok prvo malo svoje izrazoslovje popravi. Dopuščal? Kaj ti so njen fotr? Tvoj največji problem je da vidiš samo sebe. Zato tudi ne opaziš da je seks zanjo brezvezen in si domišljaš da lahko odločaš o njej. Če bi toliko časa posvetil njej in njenemu užitku, kot ga posvečaš sebi, se ne bi imela časa med seksom po telefonu pogovarjat. Mislim fascinantno res kaj te skrbi. To da se ne posveča tebi. Ne to da očitno niti malo ne uživa s tabo 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
um, 29.12.2021 ob 15:21

Ok prvo malo svoje izrazoslovje popravi. Dopuščal? Kaj ti so njen fotr? Tvoj največji problem je da vidiš samo sebe. Zato tudi ne opaziš da je seks zanjo brezvezen in si domišljaš da lahko odločaš o njej. Če bi toliko časa posvetil njej in njenemu užitku, kot ga posvečaš sebi, se ne bi imela časa med seksom po telefonu pogovarjat. Mislim fascinantno res kaj te skrbi. To da se ne posveča tebi. Ne to da očitno niti malo ne uživa s tabo 🙂

Najprej vprašanje koliko si star,

Drugo kako se ti rad slovnično motiš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close