Pomladno srečanje – ste za to?
Jahhh, prej bi se podvizal. Zdaj mi že Boom rožice z vrta nosi. Sem se včeraj tako raznežila, da mi je solzica maskaro s trepalnic stopila. Tale Boom je od hudiča. Na koncu bo čisto sesul moj lik nečustvene, arogantne, debele in stare babe z velikimi j…..[/quote]Ne, ne ni bilo mišljeno, da sem komu fovš ali pa da bi celo komu lenobo podpiral tako, da brez slabe vesti lahko duhaš Boomovo cvetje… 🙂
Glede podobe pa, a samo nečustvene, arogantne, debele in stare babe imajo velike j…..? 🙂 In zakaj pa sploh rabite te tako opevane velike j….. ? 😉
Jahhh, prej bi se podvizal. Zdaj mi že Boom rožice z vrta nosi. Sem se včeraj tako raznežila, da mi je solzica maskaro s trepalnic stopila. Tale Boom je od hudiča. Na koncu bo čisto sesul moj lik nečustvene, arogantne, debele in stare babe z velikimi j…..[/quote]Ne, ne ni bilo mišljeno, da sem komu fovš ali pa da bi celo komu lenobo podpiral tako, da brez slabe vesti lahko duhaš Boomovo cvetje… 🙂
Glede podobe pa, a samo nečustvene, arogantne, debele in stare babe imajo velike j…..? 🙂 In zakaj pa sploh rabite te tako opevane velike j….. ? ;)[/quote]
Ti si bil tisti, ki je tak komplet sestavil, ne jaz.
Sicer pa so meni ful všeč veliki j…. na ženskah, ne morem pomagat 😀
Ne, ne ni bilo mišljeno, da sem komu fovš ali pa da bi celo komu lenobo podpiral tako, da brez slabe vesti lahko duhaš Boomovo cvetje… 🙂
Glede podobe pa, a samo nečustvene, arogantne, debele in stare babe imajo velike j…..? 🙂 In zakaj pa sploh rabite te tako opevane velike j….. ? ;)[/quote]Ti si bil tisti, ki je tak komplet sestavil, ne jaz.
Sicer pa so meni ful všeč veliki j…. na ženskah, ne morem pomagat :D[/quote]Ja, ja…. saj poznamo tisto zgodbo kdo je jabolko utrgal iz prepovedanega drevesa in zakaj…… 🙂
Sploh pa naš ni nič pisal o nečustvenih, arogantnih, debelih in starih babah…. To si kar ti sama prilepila velikim j……. tako, da ne vem, glede na tvoj slog pisanja sebe nimaš za takšno 😉
Sedaj ne vem a tudi nimaš velikih pa samo vihaš nos nad tistimi, ki jih imajo? 😀
Ti si bil tisti, ki je tak komplet sestavil, ne jaz.
Sicer pa so meni ful všeč veliki j…. na ženskah, ne morem pomagat :D[/quote]Ja, ja…. saj poznamo tisto zgodbo kdo je jabolko utrgal iz prepovedanega drevesa in zakaj…… 🙂
Sploh pa naš ni nič pisal o nečustvenih, arogantnih, debelih in starih babah…. To si kar ti sama prilepila velikim j……. tako, da ne vem, glede na tvoj slog pisanja sebe nimaš za takšno 😉
Sedaj ne vem a tudi nimaš velikih pa samo vihaš nos nad tistimi, ki jih imajo? :D[/quote]
Pa a nisem dovolj nazorno napisala, da so mi ful všeč veliki j….:D
In iz gole previdnosti sem poudarila, da so mi všeč veliki j….na ženskah.: 😉
Ker sama nisi ženska? :D[/quote]
Na,pa sva spet začetku. Sem ženska. Všeč so mi veliki j…. na ženskah. Na “ženskah” sem poudarila zato, ker obstajajo tudi moški z (precej) velikimi j….., kar mi pa ni tako zelo všeč. In naj te takoj potolažim, nisem l…….
Ker sama nisi ženska? :D[/quote]Na,pa sva spet začetku. Sem ženska. Všeč so mi veliki j…. na ženskah. Na “ženskah” sem poudarila zato, ker obstajajo tudi moški z (precej) velikimi j….., kar mi pa ni tako zelo všeč. In naj te takoj potolažim, nisem l…….[/quote]Meni so tudi všeč take osebe, ki imajo j…. (sploh ni potrebno, da so veliki 😉 pa to niso moški, če imajo pa še j….. nabrušene potem so pa sploh top 😉 :)))
On_, Margot... saj vaju je lepo videt, kako se zabavata – vama privoščim dobro voljo, ampak lepo prosim, dajta si svojo temo odpret, pa pustimo to namenjeno srečanju.
Torej, tudi kakšen nov obraz si želi (bolj ali manj glasno) nas spoznati.
Ali res ne bi prej kot v maju se dobili?
Jaz sem bolj na april ciljala.
On_
nekako sem pričakovala, da bi ti kaj zorganiziral, glede na to, da znaš bit res super gostitelj, pa še kakšno dodatno prijetno-športno razvedrilo znaš ponudit, in ne, nisem mislila grmovje pa to…
Ah nič bat, v živo ni tako “žolčno”, tu eden nekaj napiše drugi pa čisto nekaj drugega prebere, v živo pa lahko popraviš povedano brez škode in za vse, ki sem jih do sedaj srečal lahko rečem, da so zelo simpatične osebe.
Je lepo, ko dobijo te napisane besede tudi obraze se potem vse skup nekoliko drugače bere 😉
It
Mislim, da to ni dober predlog, iz preprostega razloga, ker je marsikomu predaleč, ker niti nimam primernega prostora, ker so moja športna razvedrila preveč adrenalinska…… 😉 🙂
Sam sem bolj za neko “nevtralno lokacijo”, podobno kot je bilo zadnjič. Le nekaj več časa bi si lahko vzeli, če se že srečamo, da ne bo vse tako na hitro “samo dober dan in nasvidenje“
Forum je zaprt za komentiranje.