Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomladno srečanje – ste za to?

Pomladno srečanje – ste za to?

Bi koga zanimalo, da se spoznamo še v živo?

In seveda, tisti ki se poznamo, bi se kaj (spet) dobili?

Glede na to, da pomlad počasi, a vztrajno, odganja zimo stran, mogoče kakšen vikend ali zidanica, kje… Narava, mir, topli pomladni žarki, pesem ptic in prijetna družba fomurašev, kdo bi si želel še več…

Kaj pravite? Mnenja in predlogi so zaželeni!

Nasa “it” bi se spet druzila 🙂 Mislis privabiti kakega mladca ki bi ostal vec kot eno sezono? Morda ni odvec povedat da NE grizemo, samo predemo. Fantje so pa tko samii kavaljervosli 😀

Kje bi se dobili? dokler je v mesecu crka R se ne sme sedet na kolenih…pardon, tleh 🙂

Itak da sem za družbo. Jaz sem vedno za družbo. Za smeh, dobro voljo, pripovedovanje (oz. v mojem primeru poslušanje) vicov, anekdot, dovtipov… po želji… 🙂

Privabit mladca? Hm, … a na tem forumu je kakšen mladec? Razen če misliš tiste “po duši”. Ali tiste po načinu razmišljanja 😛 . :)))

Mi lahko prevedeš besedo kavaljersvosli. Nekako nimam ravno sposobnosti dešifriranja v tem primeru. ;-))

Glede tega, kje bi se dobili, pa po vaših željah. Če kdo sploh želje ima…

Pa še to… jaz osebno bi prav res rada koga še zraven spoznala. Ne samo tiste, ki se že dlje časa srečujemo na tem forumu, kot je Bibitka, pa japkica, pa antilopa, Goldfish, pa seveda Marko (ne, Marko, nisem te spustila iz spiska) in Matjazko in Boom in m111 (čeprav ni registriran)… še kar nekaj novih (registriranih) imen bi rada spoznala, kot napr. Margot (ups, lolitaMaria), je kar razburkala te naše forumske vode, pa skromniT se mi zdi oseba, ki bi ga bilo vredno spoznati, še Spiderja in Mariborčana32 za pikico na i, pa intrudercek… :))) – kakšna pisana druščina bi bili.
In seveda vsi mi, ki smo se že spoznali. Definitivno bi se rušili nesporazumi.

Ok. Kaj pa ostali mislite?

Zato pa bi bil maj primernejši. 🙂

kavaljervosli – vsi kavalerji menda niso osli – kaksen je pa tudi 🙂

Izraz kavaljerviosli se mi je kar sam zapisal, meni se je zdelo prikupno.

Hja, it, na koncu bomo “ta stari” še mislili, da smo za odpad, če boš take govorila… Kaj naj rečem, eni imajo samo dolge prste hehehehe

No ko sem sam začel pisarit po teh straneh sem si nekako “obljubil”, da ne bom/da nočem nikogar spoznat v živo….
No pa sem prelomil obljubo….. večkrat 🙂
In ni mi žal.
Mogoče so nekateri bolj trdni v svojih obljubah…. 🙂 :/

Krivoklunčica kaj pa na klopco pokrito z dekco bi pa sedla? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Joj, samo to ne!!! 🙂

Samo pomislila sem, da se je kar nekaj novih nickov odprlo tle gor, in glej ga zlomka, nekateri so prav zanimivi. Spominjajo me na kakšno lastnost, ki jo imam sama…

Sem pozabila prej napisat, da bi rada spoznala tudi pepe007.

Kaj pa drugi? Vas nič ne mika še koga tudi v živo spoznati?

Kdo si koga želi spoznat v živo?

It, tudi jaz se zelo rada družim in bi marsikoga rada spoznala. Bojim pa se, da se s tvojim predlogom ne bi vsi strinjali. Je kar nekaj osebkov, ki bi se sicer radi srečali z mano ampak tako, na samem. V kakšni temačni ulici in iz zasede 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Z malo sreče se te loti kak mlajši forumaš, samo ne vem, če prežijo ravno v temačnih uličicah, boš ga za kakšnim grmom prej sprečala. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Temačna uličica (oz. neprehodna gozdna površina – grmovje, pa to) bi lahko bila potem, ko bi si segli v roke in se pozdravili. Če bi se kdo preveč identificiral s svojim nickom (oz. tvojim nickom).

Matjazko,
a ti bi se v tej “rundi” opogumil?

Temačna uličica (oz. neprehodna gozdna površina – grmovje, pa to) bi lahko bila potem, ko bi si segli v roke in se pozdravili. Če bi se kdo preveč identificiral s svojim nickom (oz. tvojim nickom).

Matjazko,
a ti bi se v tej “rundi” opogumil?[/quote]

Ne, Margot lahko skoči iz kakšne temačne ulice name. Ni za riskirati to, kaj če se ji zalušta mlajšega mesa in me posili? V naletu naskoči, se me tesno oprime z bedrcami, podre na tla, strga jopico in sem gotov. :)))
Nisem jaz najbolj za srečanja 1-n, ampak bolj 1-1. 😉

In potem se Matjazko zbudi… 😉

In potem se Matjazko zbudi… ;-)[/quote]…ves moker, z eno nogo v kahli…. 😉

In potem se Matjazko zbudi… ;-)[/quote]…ves moker, z eno nogo v kahli…. ;)[/quote]

LOL

Jaz (spet) ne bom nič obljubil.

Zanimivo mi je gledati mlada gospodiča (mimogrede, nikjer nisem zapisala koliko sem stara) kako prav tekmujeta med sabo kateri od njiju mi bo izkazal večjo nenaklonjenost. Moram reči, da prav uživam v tem. Kokice sem si tudi že pripravila. Torej: kokic in iger!

A vas je več, ki bi se šle iger? Kokic mislim 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

50+ ženske ste komaj v polnem razcvetu.
Kam prideva na kokice? Malo moraš zamazati ponev z oljem, da bodo zacvrčale v olju na pravi temperaturi? Kar nameči polena na gašperček. 🙂

Seveda ne moreš. Po tistih uvelih rožah te jaz tudi ne bi nikamor pustila. :D;D;D

Seveda ne moreš. Po tistih uvelih rožah te jaz tudi ne bi nikamor pustila. :D;D;D[/quote]

Zate bi se pa posebej potrudil in jih na sosedovem vrtu ukradel, da bi ja bile frišne. :-)))

Kam prideva na kokice? Malo moraš zamazati ponev z oljem, da bodo zacvrčale v olju na pravi temperaturi? Kar nameči polena na gašperček. :)[/quote]A na belem konju ali brez? 🙂
A bo kaj koruze tudi zanj (konja) ?

ps
kako lahko hitro nastane gužva pred golom, iz nič, še konji so se vznemirili…. :)))

Kam prideva na kokice? Malo moraš zamazati ponev z oljem, da bodo zacvrčale v olju na pravi temperaturi? Kar nameči polena na gašperček. :)[/quote]

Če je temu tako potem jaz nisem niti še popek.

Kam prideva na kokice? Malo moraš zamazati ponev z oljem, da bodo zacvrčale v olju na pravi temperaturi? Kar nameči polena na gašperček. :)[/quote]Če je temu tako potem jaz nisem niti še popek.[/quote]Uf, potem je pa treba rastlinco še redno zalivat da bo vzcvetela 🙂

Jahhh, prej bi se podvizal. Zdaj mi že Boom rožice z vrta nosi. Sem se včeraj tako raznežila, da mi je solzica maskaro s trepalnic stopila. Tale Boom je od hudiča. Na koncu bo čisto sesul moj lik nečustvene, arogantne, debele in stare babe z velikimi j…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close