Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomivalno korito – kakšno?

Pomivalno korito – kakšno?

Za mojo novo kuhinjo rabim novo pomivalno korito. Na kaj naj bom pozorna? Kakšno naj bo?
Na sedanjem, ki je “no name”, se vse pozna in ga kar naprej pucam…nikoli ni lepo in vedno lisasto.
Katera korita so ok in iz kakšnega materiala?
Premišljujem pa, da bi imela enojno korito brez odcejalnika saj vse perem v pomivalcu. Bo to ok?

Mi je včeraj mama rekla, da se kupoi čimbolj svetleče korito. Imam namreč eno čudno aluminijasto, preden je prišla na obisk, sem ga drgnila kot nora, pol pa mi isti dan pravi, kolk da mam umazano. 🙁 Ga je potem začela čistiti in je videla, da se gor pač vse pozna, da je tako bedasto, pa v novi kuhinji 🙁

Jaz bi ti vsekakor svetovala vsaj 20 cm odcejalnika, ker kdaj kak kozarec opereš in ga tja odložiš ali pa jaz kak vroč lonec hitro iz štedilnika……

vsekakor ti priporočam malo dražjega pozorna pa moraš biti na to, da je pločevina debela in ..ja svetleča, na tanko pločevino, se težko montirajo stoječe pipe ker se upogiba pa tudi teža posode se takoj čuti… no vsekakor cena okoli 200.- eu za kom aja pa še to predlagam, da je malo globji ker drugače voda šprica…

Če ne maraš lis od vode (vodnega kamna), ti priporočam granitna korita. Po barvi bela, siva, drap itd. Lahko skombiniraš z barvo kuhinje. Cena pa tudi malo višja kot pri pločevini. Tudi jaz priporočam dovolj globokega in vsaj malo odcejalnika. Sem v prejšnji kuhinji imela pločevinastega z enim koritom, brez odcejalnika, bolj plitek in sem s tem sedaj bolj zadovoljna, je bil pa tudi 3x dražji 😉

Kovinoplastika lož-granit

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Tudi jaz priporočam globljega. Zaradi velike posode, lambarjev, …

Franke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close