Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomivalni stroji od Gorenja – izkušnje?

pomivalni stroji od Gorenja – izkušnje?

Prosim tisti ki imate navedeno kakšne so vaše izkušnje?

Kupujemo nov pomivalec, pa bi vzela na obroke in je omejena ponudba.

najlepša hvala.

Gorenje ne proizvaja pomivalnih strojev. Daje le svojo “nalepko”. Včasih je za njih pomivalne stroje proizvajal nemški Bosch in so bili zelo ok. Zdaj pa (če se ne motim) jih proizvaja italijanski Smeg in so precej slabši.

Jaz pa imam od Gorenja stroj Asko in je prav imeniten!

Kje si ga pa kupila… kolikor vem Aska ni na slovenskem tržišču? Ali se morda motim

Imeli smo zelo slabe izkušnje z Gorenjevim hladilnikom in predvsem potem s samo uveljavitvijo reklamacije – niso se držali garancijske izjave, čeprav je bila aparat še v garanciji.

Tako da … od Gorenja nič več, ker ni več niti kvalitete, še manj pa odnosa do kupca!!!

smo ga imeli 13 let. ko je nehal predvidneo delovat sem klicala servis, in so mi rekli ga. raje kupite novega, popravilo stane več. in smo spet kupili Gorenje,…. saj dela vredu, madona samo pere pa da prideš prej v penzijo in nazaj (čas pranja je za mene predolg., saj je najkrajši program skor 2 uri). že res da je 3A ampak,……..

če bi znova kupovala bi Beko,…..

gorenje kupili l. 2006, z njim zadovoljni.

Naš že 8 let dela brezhibno. Ko bi znal potem oprano posodo še v omarice zložit… 🙂

Jaz sem ga kupila pred novim letom skupaj z kuhinjo. Za mene super dela.

Naš je še iz časov, ko je Gorenje sestavljajo za nemški Bosch in lepilo gor na določeno količino tudi Gorenjeve nalepke gor – dela brezhibno že 13. leto, le slabše osuši občasno – kakor ga prime.. Ko bo ta škripnil, pa novi ne bo Gorenjev, ampak tak s funkcijo parnega pranja. Pranje paro tudi v pomivalcu posode je zakon – ima ga večina novodobnih gostinskih pomivalnih strojev. Skrajša program pranja, prihrani električno energijo, pa ima tudi program za dodatno izpiranje, kar je pri posodi še kako pomembno, da ne požiraš dol vse kemije iz pralnih sredstev, ker se v tiasti mali količini vode, ki je odmerjena na eno pranje, ne izpere dol s posode dovolj. A ste kdaj polizali pravkar pomit krožnik ali žlico iz pomivalnega stroja – nagnusno grenak okus po kemikalijah iz tablet, gelov in praškov – in to potem veselo z juhico in hrano zalivate in dol pojeste. Pomivalni stroji so pa znani, da posodo umijejo v “žlici vode”…. Ker je pač priljubljen špar program. Enako je pri bvarčnih pralnih strojih, ko šparajo z vodo-ravno tega se ne sme pri pranju. Šparaj pri čistilih, ne pa ravno preveč pri vodi za splakovanje.

imamo Gorenje pomivalni stroj,star je skoraj 18let!PERE SUPER KOT 1,dan!
Da bi le še zdržal!Imamo manjšega 45cm širine,pa gre zelo velikoi notri,če lepo zložimo!Ni nam žal!Starši imajo Electolux,pa so tudi zelo zadovoljni!
Hladilnik Gorenje imamo že 20 let,pa dela kot nov!BRAVO GORENJE

Program je trajal zelooo dolgo priblizno 2 uri. Ce nisem predhodno res dobro sprala posode v lijaku, je stroj ni dobro opral. Po 6ih letih je med pranjem zasmrdelo po zazgani plastiki in to je bilo to… Tudi z Gorenjevim pralnim strojem imam slabe izkušnje in več nič njihovega ne kupim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close