Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomivalni stroj

Pomivalni stroj

A mi lahko katera svetuje kaj naj naredim? Od kar imam pomivalni stroj se mi še ni zgocilo, da bi bila vsa posoda čisto bela, kot bi jo polila z mlekom. Pred kratkim pa sem od calgonita kupila protektor, ki ščiti kozarce pred korozijo in seveda katastrofa. Posoda je bila popolnoma bela (kozarci, pribor itd.). Sijaja je v pomivalcu dovolj, prav tako soli. Kaj naj naredim? Ali bom lahko to svinjarijo sploh spravila iz posode in kako?

Hvala za odgovore

Pomivalni stroj je pokvarjen ali pa imaš cenen zanič prašek. Pokliči na servis!

Draga Miška,

V pomivalni stroj je potrebno, v zato namenjeno posodo nasuti sol, ki jo kupiš, kot sol za pomivalne stroje, To je običajno 98%NaCl.

Potem je pa še ena posodica za loščilec, da se ti kozarci bleščijo. To je Izo propyl alkohol. Tudi kupiš v trgovini.

Šele v tretjo posodico pa spada prašek.

Ja, pa veliko užitka želim!

Hmm………, Tako zakomplicirane naprave, kot je pomivalni stroj, imajo običajno priložena navodila za uporabo, Samo jaz sem brez navodil, za uporabo namreč.

Gospodinjec, JOHANUS

Sem imela isti problem, kot ti. Posoda flekasta, po okusu pretirano slana – nič ni pomagalo. Poklicala sem serviserja, po telefonu ugotovil, kaj je -pri nas je šla posoda za sol….In jo je prišel zamenjat.

Pa še nekaj: tudi če uporabljaš samo tablete , obvezno dodajaj sol v posodo, ker s tem podaljšuješ življensko dobo stroja. Tako mi je svetoval serviser!

Lp,

Alias

v mojih navodilih pa piše, da v primeru, ko na posodi in kozarcih ostajajo beli madeži, zmanjšam doziranje sredstev za lesk.
Tablete 3 v 1 so očitno izdelane za stroje širine 60, saj meni v ožjev včasih ostanejo kaki madežki.
Lep pozdrav,

meni se je to enkrat zgodilo, ko nisem dobro zaprla posode za sol, pa je očitno uhajala. posoda je bila bela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close