Pomivalni stroj VOX
vox je od hrvoja, dela pa en kup zadev. No dela in kupuje, ven se pa nasira pod brandom vox. Delano je pa na Kitajskem. Meni osebno bolj potegne beko (vsaj v tem primeru), že zaradi servisov. Kitajski pomivalci, sploh midea, pri nas jo dobiš kot gorenje, slovi po tem, da imajo težave z olupljenimi košarami, včasih tud sušijo slabše.
Ko je nam crknil bosch pomivalec, smo kupili cenejšega bekota in smo zelo zadovoljni. Med drugim ima ta naš model program “avtomatsko pomivanje”, kar pomeni, da se stroj glede na vsebino in umazanijo sam odloča, kako dolgo bo pomival. Zdaj dajem prat samo še na ta program in je vedno hitro in dobro oprano. Po zajtrku pa poženem program izpiranje, da mi ne stoji vsa umazanija od zajtrka do večera v stroju. Peremo vsak večer, ko se vklopi poceni elektrika.
Sori, ampak od voxa pa nič ne vem.
Imam Vox pralni stroj…. Moje izkusnje…. Po desetih mesecih tezave z bobnjem, klicali serviserje, uvoznika…. Glede ponujene 5 letne garancija pa takole, garancina velja, dokler ni kaj narobe, ko pa je kaj narobe pa imajo tisoc izgovorov, nam so rekli da naj bi prali cevlje v stroju, ceprav nikoli nismo in da tzato garancija ne pokriva popravila….. Toliko o Voxu in njihovi pet letni garanciji. Enostavno smo ga vrgli in kupili drugega, ker ne mores nic kot prijava parim ostanovam…. Je pa podjetje v Srbini in jim nic ne morejo…. Predlagam cim dalje od znamke VOX!
Sam sem kupil model GSI 4641, ki je bil ta hip najcenejši na trgu. Razlog je bil temu, da dolgoročno ne bom uporabljal tega pomivalca, saj planiram čez nekaj let selitev. Po 4 mesecih uporabe kot v navodilih je stroj začel puščati na večih koncih. Do tedaj je opral vso posodo zelo dobro, bil pa je tako glasen, da smo ga raje laufali ponoči, ko nas ni bilo v kuhinji. Za to ceno res ne moreš pričakovati zanesljivosti kot jo po besedah serviserja dajo nekatere bolj uveljavljene znamke.
Pozdravljeni,
Novembra 2018 sem kupil pralni stroj Vox inverter WM 1284Y Aqualogic in TV Smart WiFi… Modela zdaj na pamet nevem. Za oba aparata lahko povem, da po letu in pol delata brez kakršnegakoli problema. Pralni stroj inverter, sploh nevem da pere, če ne stojim zraven, varčen, tih…mama je kupila istočasno pralni stroj Gorenje in dala za njega 50€ več. Ni inverter… Se pravi je glasnejši, čas pranja neprimerno daljši na isti temperaturi, skratka zelo nezadovoljna od takrat ko je prišla na “predstavitev” mojega😁. Jaz sem sicer imel v mislih nakup Samsung, ker sem pač frik na Samsung. Za nakup Vox – a pa sem se odločil po tehtnem razmisleku… Primerjal specifikacije samega modela Samsung – Vox in seveda ceno. Samsung z istimi specifikacijami nekaj čez 700€, Vox nekaj čez 322€ in 60€sem dobil nazaj na Leclerc kartico. Res je, da vizualno Samsung prednjači in da je po sami plastiki res lepši. Ampak ko potegneš na koncu črto specifikacija in cena je bil to moj najbolj ploden nakup do zdaj,ker res nimam nobenih težav z njim. Zdaj kak so drugi modeli nevem… Ve pa se, da se kvarijo po določenem obdobju vse znamke😉.
Forum je zaprt za komentiranje.