Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomivalni stroj in ČRPALKA?!

Pomivalni stroj in ČRPALKA?!

Pomivalni sttroj mi ga nekaj s…..Ko nastavim na pranje ne črpa vode, ampak samo nekaj v prazno melje…a je to črpalka in če je , koliko stane popravilo, ker grem rajši novega kupit, kot pa da me majstor košta 200 eur…

Deklica,dej si ti malo poglej,da ni kaj zaštopano ali filter na dnu pomivalca al pa cev.filter odpreš in se vidi.meni se zdi da ti je nekaj zamašeno.,če pa že kupuješ novega ti jaz rečem.stroj znamke beko,ki ima gumbe znotraj je vrhunski.pere čist potiho in samo pol ure.posoda,ke res lepo oprana.stal je pa okrog 400 eur.

Znankin pomivalni stroj je ravno prejšnji teden imel enake znake kot jih ti opisuješ. poklicala je mojstra, očistil je filter in stroj dela naprej.

Hja, kje pa je ta filter?! A to na dnu? To sem očistila, ampak vode pa ne morem ven spravit, razen s krpico..a to je to? zdajle sem ga prižgala in nekaj klokota…..mislim, da belo tehniko jemlje hudič…koliko pa je stal sreviser, če ni skrivnost 🙂

Filter je na dnu. Odviješ pokrov in vzameš ven, taka mrežica je. Pa preden sestaviš nazaj, poglej še not v tisto luknjico, da ni še kaj notri.

Poglej še odtočno cev. Pripravi se sicer, da zna zadeva bit umazana (to je njena funkcija :p) in smrdljiva, je pa možno, da se je kaj zamašilo tam not.

a stroj prečistiš kdaj (da ga praznega zaženeš na 65,70C in po njem spustiš ono tekočino oz kis..da se labirint in podobne zadeve sščistijo? )

kaj pa rabš za panje (tablete, gel, prašek)? če rabš zablete jih daj predhodno zdrobiti preden jih daš v preadal al pa prešaltaj na kaj drugega… pa malo poglej katere zadeve kupuješ ker ene so pofl, ene pa okej

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Hvala vsem! Stroj sem potegnila ven, da sem pobrisala (da serviserja ne bi kap ) zadaj in za hec sem prižgala še enkrat…frdamana mašina je začela delat!!? 🙂 A sem kaj premaknila..nimam pojma…še enkrat hvala..prišparala.. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close