Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomivalni stroj – Bosch ali Elektrolux

pomivalni stroj – Bosch ali Elektrolux

Tako, kupujemo pomivalni stroj in se odločam med BOschovim in Elektroluxovim

Prosila bi vas, da mi iz vaših izkušenj poveste kakšne + in – teh dveh pomivalnih strojev. Lahko priporočate tudi katerega drugega.

Vsak nasvet bo dobrodošel.

Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.

sicer sem poskušala z iskanjem, ampak nisem bila najbolj uspešna, mi kar računalnik zašteka.

Sem imela že oba, pa sta bila oba super. Zdaj imam candy in je tudi super.Tako da res ne vem katerega bi ti priporočala. :)))

Jaz imam vse kar je možno elektrolux, pomivalni stroj imam pa Candy, pa nisem zadovoljna. Je tisti senzorski, pa se dostikrat zgodi da moraš ful prtiskat da senzor končno odreagira. Če bi se še enkrat odločala bi vzela Electrolux, ker sem z vsem od Elektroluxa zelo zadovoljna.

Miele, zakon!

Doma smo imeli gorenjevega-podn. Sama imam boschevega-zakon.

Miele je Ferrari, Bosch je Mercedes, elektrolux je pa Dacia, mislim da gredo tudi cenovno tako nekako…

kateri model od Boscha pa imate?

Moja sestra ima Bosch in ga zelo hvali.

miele prodajalci najbolj ponujajo in hvalijo, ker so pri prodaji te blagovne znamke največje razlike v ceni … pomeni da so tukaj največji zaslužki … vse to nima veze s kvaliteto …

na žalost pa nimam izkušenj ne z Boshom ne z Elektroluxom …

Definitivno Bosch. Predtem smo imeli Candy in ni primerjave. Vsekakor pa je verjetno Miele še boljša odločitev. Mi imamo Miele pečico – zakon.
Lp

Miele je kar uredu ga imamo in smo zadovoljni. Bosh ima pa tašča in je slab, saj posodo veliko slabše opere kot naš. Prej smo imeli vso belo tehniko od Gorenja sedaj pa od Miele-ja pa je velika razlika v kvaliteti in tudi v ceni, ampak se splača. Je definitivno Miele razred zase.
No imaš pa še boljšo in dražjo belo tehniko samo naš proračun tega ne bi prenesel.

Naš Bosch je OK.

Elektrolux je res zakon!

midva sva ravno kupila boscha in niti približno ni zanič ampak je super! starši imajo miele že… leeeta, pravtako super!

Pred časom sem našla takšno razvrstitev znamk aparatov glede na kvaliteto:

MIELLE
BOSCH
AEG
ELECTROLUX
WHIRPOOL
ARISTON
ZANUSSI
GORENJE
CANDY za njim so BEKO in ostali Matrixi…

Mi imamo Boscha, mislim da tale model http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=8618 (niseč čist zier, bi morala na račun pogledati) posodo opere zelo dobro, sem zelo zadovoljna. Edino kar me moti je to, da so žlice na notranji strani lisaste, to pa ne vem zakaj. Sicer pa vsa posoda zelo dobro oprana in posušena.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Imela sem Gorenje – zelo zadovoljna (opral je hitro – v dobre pol ure in zelo lepo. Med delom ga skoraj ni bilo slišati).

Imam Bosch – nikakor nisem zadovoljna (počasen – ta “hiter program” pere skroaj dve uri, večkrat se zgodi, da moram dvakrat oprati, tako zelo je glasen, da ne morem prati po deseti uri, ker s hrupom motim starše v spodnjem nadstropju, nima funkcije samo spiranja posode, kot jo je imel prejšnji, …)

Karkoli boš kupila pazi, da bo imel možnost samo spiranja posode (uporabna zadeva za takrat, ko v enem dnevu nimaš dovolj posode za poln stroj), bodi pozorna na hitrost pranja, na decibele ….

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Ko ocenjujete te mašine, morate seveda razumeti, da se model od modela razlikuje. Ne morete primerjati Electroluxa za 400 evrov z Boschem za 600 evrov in obratno. Primerjava vzdrži samo med modeloma primerljivega cenovnega razreda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close