pomivalni stroj – Bosch ali Elektrolux
Tako, kupujemo pomivalni stroj in se odločam med BOschovim in Elektroluxovim
Prosila bi vas, da mi iz vaših izkušenj poveste kakšne + in – teh dveh pomivalnih strojev. Lahko priporočate tudi katerega drugega.
Vsak nasvet bo dobrodošel.
Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
sicer sem poskušala z iskanjem, ampak nisem bila najbolj uspešna, mi kar računalnik zašteka.
Miele je kar uredu ga imamo in smo zadovoljni. Bosh ima pa tašča in je slab, saj posodo veliko slabše opere kot naš. Prej smo imeli vso belo tehniko od Gorenja sedaj pa od Miele-ja pa je velika razlika v kvaliteti in tudi v ceni, ampak se splača. Je definitivno Miele razred zase.
No imaš pa še boljšo in dražjo belo tehniko samo naš proračun tega ne bi prenesel.
Mi imamo Boscha, mislim da tale model http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=8618 (niseč čist zier, bi morala na račun pogledati) posodo opere zelo dobro, sem zelo zadovoljna. Edino kar me moti je to, da so žlice na notranji strani lisaste, to pa ne vem zakaj. Sicer pa vsa posoda zelo dobro oprana in posušena.
LP
Imela sem Gorenje – zelo zadovoljna (opral je hitro – v dobre pol ure in zelo lepo. Med delom ga skoraj ni bilo slišati).
Imam Bosch – nikakor nisem zadovoljna (počasen – ta “hiter program” pere skroaj dve uri, večkrat se zgodi, da moram dvakrat oprati, tako zelo je glasen, da ne morem prati po deseti uri, ker s hrupom motim starše v spodnjem nadstropju, nima funkcije samo spiranja posode, kot jo je imel prejšnji, …)
Karkoli boš kupila pazi, da bo imel možnost samo spiranja posode (uporabna zadeva za takrat, ko v enem dnevu nimaš dovolj posode za poln stroj), bodi pozorna na hitrost pranja, na decibele ….
Forum je zaprt za komentiranje.