pomivalni stroj
hehe no tudi tega smo menjali 3 tedne nazaj.. electroluxov nam je izdihnil po 12 letih! Pri nakupu novega smo gledali predvsem funkcionalnost znotraj stroja torej košare.. Ugotovili smo ,da so več ali manj vsi stroji enaki ali dve košari za krožnike in popolnoma zgoraj predal za “beštek” ali pa dva predala s košarico za beštek v spodnjem predalu. Praviloma so imeli vsi stroji v teh predalih polno nekih nepotrebnih plastičnih odlagalnih mest , ki vsaj za nas niso bila funkiconalna.. Na koncu smo vzeli Gorenjev pomivalni stroj , ker je imel zasnovo “čisto” se pravi dva predala (brez plastičnih dodatkov) in na vrhu še predal za beštek – tega prej nismo imeli in moram priznati , da mi je veliko bolj všeč kot pa košarica za beštek v spodnjem predalu. Pomivalec je stal dobrih 500€ je pa bila ravno takrat akcija da ti ga dostavijo zastonj in starega odpeljejo zastonj tako da se je zadeva ravno poklopila 🙂
Lp
Imam osnovni model Beko, star 8 let, meni je fajn.
Pri stroju mi je pomembno, da hitro opere (55 minut na 65 stopinj), da res dobro posusi posodo in da jo dobro spere, da ni flekov.
Pogresam zgornjo kosaro za pribor, ampak sem se navadila, da je ni.
Ko bom kupovala novega, bom iskala zgornje karakteristike plus kosaro zgoraj za pribor.
Forum je zaprt za komentiranje.