pomen ciganskih kart
včeraj sem spraševala o pomenu ciganskih kart..žal potem nisem mogla več do računalnika in je tema “ušla”..lepo prosim, če mi zna kdo razložit kombinacijo:
bolezen-ljubimec-potovanje-vdovec-žalost
vprašanje pa je bilo: kaj se dogaja in se bo v bližnji prihodnosti z mojim zakonom?
težko je sebi karkoli napovedati, pa še bolj začetnica sem pri teh kartah
že v naprej hvala za pomoč
Teška vremena čekaju vaše kućne ljubimce – vaša mačka će oboljeti i otiči na putovanje bez povratka – u životinjski raj, zbog toga će vaš mačak biti udovac, pa tako će i vaš muž primetiti njegovu duboku žalost i pomisliti, da bi i njemu bilo teško, ako bi izgubio vas, te će postati bolji i uzorniji muž vama i tako će vaš zakon postati bolji i lijepši!
Još neko pitanje možda?
Sem ti že včeraj obljubila, pa dajmo danes:)
Takole je. Imam opise vseh kart, ti pa si odprte karte razlagaj po svoje.
Ponavadi je tako, da ko odpreš 5 kart, prvi dve pomenita preteklost, srednja pomeni sedanjost, zadnji dve pa prihodnost.
Ni pa ti treba vsega 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} verjeti, to so samo karte, vendar včasih res prav uganejo:)
Opis kart:
1.bolezen – obdobje mirovanja, ko je potrebno vse stvari še enkrat premisliti. Lahko pomeni začetek ali konec bolezni – odvisno od kart v okolici
2.ljubimec – nevtralna karta; pomeni za fanta njega samega, če sprašuje dekle papomeni osebo, ki jo ona ljubi
3.potovanje – nevtralna karta z dobrim vplivom; oddaljila se boš od nekaterih težav ali okoliščin in si odpočila
4.vdovec – nevtralna karta; pomeni starejšo moško osebo, lahko starše; nabrala si boš izkušnje
5.žalost – karta s slabim vplivom; pomeni težko obdobje razmišljanja, sprejmi izgubo, usmeri se v prihodnost, vendar pri tem ne hiti
Lep pozdrav in srečno!
Lej, sem ti že spodaj napisala, da ne gre to tako.
Če te begajo, ne poznaš pomenov, ne izluščiš zgodbe, potem to očitno ni zate.
Tudi prerokovanja samemu sebi se jaz izogibam oz. tega ne počnem.
Iz enakih kart lahko en izlušči eno zgodbo, nekdo drug pa čisto drugačno. Zadeva deluje na podlagi intuicije, asociacij …
Sem odprla svoje karte na tvoje vprašanje in žal ne kažejo nič dobrega. Gre za vmešavanje tretje osebe v vajin zakon (ljubice/ljubimca), neiskrenost … Iz vseh strani dobivaš odkrita in prikrita sporočila, da nekaj ni OK, ampak to itak veš, drugače niti ne bi spraševala.
vse to je res…zanima me razplet oziroma posledice[/quote]
Razplet je/bo odvisen od tvoje odločitve, daj možu jasno vedet, da/če ga imaš še rada in da se boš borila za vajin zakon. V tem primeru bo vse OK, samo ne takoj in čaka vaju ogromno dela in ne ravno lepih časov.
Če pa se boš odločila, da je vse to pretežko, da se ne boš borila, da moža več ne ljubiš, pa itak veš, kaj bo sledilo.
Torej – še moj skromni prispevek:
kombinacija: bolezen-ljubimec-potovanje-vdovec-žalost
Bolezen ni samo bolezen, je tudi postelja. Sploh v kombinaciji z ljubimcem je to definitivno seks.
Prevedno: intimna razmerje (postelja/ljubimec) napreduje (potovanje) in povzroči nekemu moškemu (možu, prijatelju…) eno samo žalost.
Forum je zaprt za komentiranje.