Pomembnost sexa
Vrniti libido, 10.02.2022 ob 20:38
Enako pri nama… on bi jaz ne bi… pa ga nebi menjala za nobenega drugega, ker vse ostalo štima – z obeh strani.
Pa ne da mi ne diši – jaz že nekaj let pri nobenem moškem, ki sem jih srečala videla nisem pomislila na sex… ga ne potrebujem, si ga ne želim….
Seksam z možem, da ni na suhem ampak vem da je njemu to premalo… Pa kot sem že vprašala tukaj še nisem našla rešitve kako si povrniti libido….
Lažeš sama sebi.
Praviš, da ti diši, a do sexa z njim ti pa ni. To je laž.
Ženski, ki moški diši, ji paše, bo tudi intimna z njim.
Želim ti, da bi spoznala, v kakšni veliki zmoti živiš.
Vednoza, 10.02.2022 ob 19:59
Smradu zakaj že? Kaj da je dober do osebe, da ji da kar si želi po svoji zmožnostih, da jo ima rad in da ji stoji ob strani. Samo na splošno osebi ni do sexa in nikoli ji ni bilo tudi z bivšim.
Lej eni na splošno radi jejo in imajo hrano. Drugi ne. Eni obožujejo žive barve. Itd. Če ji ni ji ni. Tko kot je zgoraj napisala. Ne ji govorit o sexu?? Glih moraš ji. Reci ji, da bosta pač kolega in najdo drugo. A veš, kolk je sestradanih bab? Jaz imam enega ljubimca. K sem se čudila, da tolk dober tip nima ženske. Ej sploh ga ne morem spravit v posteljo. Pa tip me ima full rad vse bi naredil za mene. Postelje mi pa noče pokazat. Full skače okoli mene. K sreči sem poročena. A veš, sedaj štekam, za kaj se eni zaljubljajo v poročene. Ni jim do sexa. In pika. Tko pač je.
Enaaaaa, 20.02.2022 ob 11:27
Lažeš sama sebi.
Praviš, da ti diši, a do sexa z njim ti pa ni. To je laž.
Ženski, ki moški diši, ji paše, bo tudi intimna z njim.
Želim ti, da bi spoznala, v kakšni veliki zmoti živiš.
Glej meni tudi en tip skoz govori, kolk mu dišim. Božame vse bi naredil za mene. Skače okoli mene. Še nikoli mu ni stal zraven mene. To res obstaja. Eni imajo svetlo kožo, drugi temno. Enim telo dela za sex, drugim ne.
fakmi…, 20.02.2022 ob 12:28
Enaaaa…zebljico na glavico…
citat:
Dajte moški že 1x razumet, da če vaši ženski ni do sexa z vami, ji pač ne dušite več. Z vami je zaradi financ, ker nima kam iti, zaradi ugodja, ki ji ga nudite, ne pa zaradi vas.
Kratko in jedrnato. Pejt greva na kofe…
Pusti kontakt ?
Ce je na tabletkah je lahko to problem,ker zenskam spremenijo kemijsko ravnovesje in lahko povzrocijo da ji poleg drugih problemov lahko imajo naredijo to da ji preprosto vec ne disis.Kupi kondome,se bolje s kaksnim okusom pa naj gre dol z une svinarije.
Vsekakor pa hoces dober sex moras malo razbiti monotonost zivljenja in narediti cas za sexy time,mal jo zmasiras,razvajaj,poslusas,v glavnem si prisoten,iskreno ne laznjivo…s tem da je taka predigra v teku cel dan vsak dan in ne samo 3 minute pred samo akcijo.
In ce te zjutraj zbudijo poljubi in ti prinese kavo v posteljo pol ves da si na pravi poti in da si se izkazal.In potem to se izboljsas.
Midva skupaj ze cez 20 let, dva otroka, stara sva 41, in pri nama je seksa vedno manj oz.nic. Njej ni, oz.ne cuti potrebe po seksu, tudi ce celo leto ne bi ji ni hudega. Nikdar tudi ne da pobude, vmes mogoce kaj s heca pove, seks je potem vedno isti, nic nekih poz in nic mi ga ne vzame v usta..nic neke akcije. Drugace pa se na vseh ostalih podrocjih razumeva odlicno, imava vse urejeno, sluzba, hisa..vse laufa kot mora. Oba delava vsa dela skupaj, ker sva veliko skupaj, ona kuha jaz pomivam, ona sesa jaz ji odmikam stvari, npr..ni da bi bila preutrujena zaradi opravil.. vse stima kot mora, ampak seks pa ne. in kaj naj zdaj se locim ker seksam samo 1x na mesec ali celo 1x na dva mesca? jaz bi itak vec, pogovor o tem bil ampak se nic ne premakne, ce ne cuti potrebe je pac ne cuti…
maratonka18, 10.02.2022 ob 14:26
zimazimabela800, 10.02.2022 ob 14:05
maratonka18, 10.02.2022 ob 13:59
Praviš, da imata oba okrog 30 let, ne to ni v redu. Sex je pomemben del veze, kot lepilo odnosa. Predvidevam, da sta nekompatibilna kar se sexa tiče. Iskreno se pogovorita o tem in če bosta ugotovila, da je njej to zadosti, potem imata velik problem. Bolje ne bo, ampak bo tako ostalo ali pa bo še manj razpoložena za sex, mogoče samo še parkrat letno.
Pri naju je bilo obratno, jaz vedno za on vse manj. Nazadnje sem ga že skoraj dobesedno prosila za sex no in potem odnehala in se s težkim srcem sprijaznila. Sedaj ko sem spet samska pa sexam več kot kdajkoli prej haha. V glavnem iskren pogovor z njo in vso srečo vama želim
Pa je bil to edini razlog za razhod? Sta imela kaj otrok?
Pri nama je drugače zelo podobno in če sem povsem iskrena sama s sabo, ja, sva nekompatibilna. Sem to slutila že ko sva bila v prvih letih veze, potem so prišli otroci in se je vse skupaj malo pometalo pod preprogo, da je nastal tak velik kup oz problem, preko katerega ne morem.
Kolebam pa, če je to dovolj dober razlog za it narazen. Pa tukaj so še otroci, ki so majhni. V osnovi je moj mož še vedno dober človek in oče. Samo na tem področju se ne ujameva. Ampak je problem tak, da povsem mirno pa tudi ne morem živet. Nisem pametna, kaj narest.
Saj ponavadi nisi pameten. Tudi jaz nisem bila, bili so še drugi problemi, jaz sem bila za sex še vedno zainteresirana kljub problemom, on vse manj. Potem sem se tudi jaz ohladila in odmaknila, se skupaj s hčerko (3 leta) odselila za nekaj časa in se vrnila nazaj zaradi njegove bolezni (rak), da mu pomagam. Končalo se je tako, da je rak zmagal, žal je umrl in sva s hčerko ostali sami.
Ampak to ni bistvo, to je samo moja zgodba, vsak ima svojo in svoje težave, ki jih mora reševati po svojih najboljših močeh. Želim povedati to, da če sta partnerja v sexu nekompatibilna trpi tudi njun odnos. Težki so občutki, ko te pratner konstantno zavrača in ko moraš dobesedno izprositi sex, ni prijetno, počutiš se odrinjenega, nezaželenega pa naj se imata še tako zelo rada, se teh občutkov ne moreš znebiti. Iskren pogovor je tu na mestu, brez pretvarjanj si povedati kaj si želiš v odnosu, edino tako lahko veza dolgoročno uspe
Hahaha 🙂 🙂 🙂 res res res, lahko potrdim
Normalno?
Pri meni je še slabše. Star sem par let čez 40, žena 40. Jaz bi tudi rad bolj pogosto, a kaj ko žena nove. Kmalu bo dve leti od kar sva na zadnje. Če pa kaj rečem, pa pravi, da ji tezim.
Imava pa dva otroka. Kaj naj sploh naredim?
Vedno vsi samo ženskam prisluhnejo, moški pa smo na drugem tiru in vedno za vse krivi.
Zakaj si z njo, bi želel družino, samo seks, partnerko?
Je seks prva in zadnja sreča v tvoji vezi ( seveda mora biti, pa kljub vsemu) in ji težiš kar naprej in to ne izpustiš iz glave niti pet minut. Spusti malo iz glave, boš videl kaj bo.
Lahko je bolna. Pojdita k psihologu, pogovorita se, naredi kaj in rešuj problem, kadar pride.
Če se ne bo dalo in bo enkrat na mesec vse, potem pa razmisli.
Pogovoriti se moraš iskreno, da to ni normalno.
Samo, da ne bo to izgovor, da ti rešeš enkrat na mesec, pa v resnici seksata dvakrat trikrat na teden, ti bi pa trikrat na dan.
Forum je zaprt za komentiranje.